dsgnr' Alıntı:siz burada şikayet edin milleti . millet paraları götürsün....
Düşünüyorum da acaba biz Türk'ler kadar birbirini çekemeyen ve her zaman bana diyen bir millet varmı. Adamı şikayet edeceğine bi tıkda sen at para kazansın.. bir kaybın olacak mı ?? hile yapacak adam yabancı içerikli reklam çıkarmak için hile yapar. o adamda ne senin ne benim para mı sömürür. O Reklam veren yabancının ve google nin malını sömürür. Bu iyi bişey midir ? Evet bence iyi birşeydir. ayda google adwords e Türkiye'den giden para bilmem kaç yüzbin dolar olacağına adsense den giren miktar o kadar olsa daha iyi olmas mı ??
Burada hile yapmayı savunmuyorum. MSN de sırf bu yüzden sildiğim ve engellediğim kişiler var. Ama çare şikayet değil. Düşün şikayet ettiğiniz kişi yabancı reklam çıkatıyor sitesinde ve 3000$ a ulaşmış durumda burada google nin kazancı 5000$ diyelim. eğer bu adam atılırsa google nin kazancı 8000$ oluyor. reklam veren yine ortada...
neyse başka sözüm yok. siz yine bildiğinizi yapın.
%98 katılıyorum
Ben o kadar çok hemide o kadar alalade hile yapan siteler biliyorumki hiç birini ihbar etmedim etmemde. ha birileri buradan hariçden gazel okusun google un musteriye banlanan üyeden kalan kazanclari iade ettigini hiç düsünmüyorum varsa iade olan biri söylesin? ayni zamanda isreal e veya USA ya gidecegine para bizim insanimiza gitsin. biride şimdi derki o adamlar yüzünden tık oranı başına para düşüyor güldürmeyin beni derim google un havuzunda 1 su damlasi bahsettiginiz olay.