![]() |
![]() |
Paypal ile ödeme seçeneği de eklerler sonra belkimavilim' Alıntı:17$ benden genelevlerin birine satariz belki online satiş sitesi açarlar![]()
Domain konusunda bir profesyonele neden satmayi denemedin bu domainiploop' Alıntı:Eğer bekleyip 1 ay sonra satarsam bayağı bir paraya gidecek site anlaşılan![]()
Sandalyeden düştüm abi bu ne ya ehuaeh vallaha çok güldüm bu lafına helalhitmp3tr_com' Alıntı:evet pezev... biri bulur seni![]()
Banada Msn'de söyledi bende koptum vallaalicanorg' Alıntı:Sandalyeden düştüm abi bu ne ya ehuaeh vallaha çok güldüm bu lafına helal![]()
Paypal ile odeme kabul edersen veya etmezsende olabilir 25 € verebilirim.. Herhalde en fazla söyleyen ben oldumploop' Alıntı:Hakkaten ya cuk oturmusAcelem yok zaten ben domain profesyoneliyim
Aslında iyi kötü para getirir ama uğraşmak istemiyorum artık..
Zaten öyle olmasa bende gider 6 $'a baska domain alırdımploop' Alıntı:Benim beklentimin çok altında açıkçası rakamlar.. Çok da ucuza gitsin istemiyorum domain.. çünkü bana göre değerli bir domain.. siz de biliyorsunuz ki birkaç link koysam siteye bu paranın 5 katını 1 ayda kazanırım..
ARKaDaS' Alıntı:Zaten öyle olmasa bende gider 6 $'a baska domain alırdım
Haklısın yani. Önerdiğimiz fiyatlar oldukca az. Aslında nakitim olsa fazlasını veririm. Cunku cok daha fazlasını kazanırım.. Hemde Çok fazla ugrasmadan..