Açık artırmanın başlangıcını ben yaptım galiba. bi başladımı dur durak bilmiyo mübarek.istediğin fiyatın altında verebilir millet. daha da yüksek fiyat istiyorsan zanetmiyorumki burdan çıksın.guajira' Alıntı:15$ çalışır benden![]()
ploop' Alıntı:son söylenen rakamlara baklılırsa açıkçası olabilir diye düşünüyorum, biliyorum yine az ama kurtulmak için![]()
guajira' Alıntı:bana bu domain için 60 euro verseler gözümkapalı verirdim yani. gerçi arkadaşın bu domaini kaça aldığı da önemli.
Domaini alacak birisi varsa alabilir. Son teklifimi geri cekiyorum..ploop' Alıntı:Ayrıca alacak olan kişinin de bu parayı 3 günde rahatlıkla çıkartacağını biliyorum..
Kurtulmak ? Neyden kurtulmak ?Bu nedemek, domainin verilen paradan daha değerli olduğunu düşünüyorum, fakat kurtulmak için daha az paraya satmaya da razıyım.
hitmp3tr_com' Alıntı:evet pezev... biri bulur seni![]()
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.