![]() |
![]() |
darkman' Alıntı:Valla bende iki tane ekledim atarsa atsınlar ölüm yokya ucunda bende bişey söyliyeyim en sitenin altında satılık domainler yazıyor buraya This domans for sale falan yazsanız daha iyi olur.
WhiteKey' Alıntı:METHOD 1: NAME SERVER FORWARDING
At your registrar, change your Name Server settings to the following:
Primary Server Name: NS1.SEDOPARKING.COM
Primary Server IP: 217.160.95.94
Secondary Server Name: NS2.SEDOPARKING.COM
Secondary Server IP: 217.160.141.42
METHOD 2: URL FORWARDING
If your registrar allows you to forward your domain to a URL, forward to:
http://www.sedoparking.com/domain.com
(where "domain.com" is replaced by your domain name)
If you already have hosting, then there is a third method possible: Editing your index.html file to include the following HTML code:
+---+-+
kuralları okadarda katı değil yaw bunun domain satılık ama site açık olabilir neden olmasın her satan kapamak zorunda değilki
SempatiX' Alıntı:bu iŞi yapaN zatenn www.turkishdomains.com vaRR... gayetTe güzeL götürüYor ve coKK da iyi biRR siStemi vaRR... isterseNiz arkadaşLa koNusuPp birLikte götürüNN bu iŞi...
SempatiX' Alıntı:bahseTTiğiMM siteDe heMenn hemeNN sizinLe ayNı amaÇÇ iereNn bir siTe... birLikte götürüNn demiyoruMM siZe buNu söLemeYe hakkıMda yoKK demeKK istediğiMm birLeşseNiz daHa iyi işLer cıkarabiLirsiNiZz düşüncesiNdeydiM ama madeMm seN buNu başKa yönLere çekiorsuNn herneyse.. saDece bir tekLifTi.. ayRıca beNN güzeL gözüküYor diye büyüKK küçüKK yazmıyoruMM eL aLışkanLığıMM ister sitemeZz yazıLar böyLe oLuyoRr... soL serÇe parMağı kontroL edeMiyoruMm keNdi keNdine tıkLıyor shifTi![]()
Heryerdeyiz' Alıntı:Hayırlı olsun ...
bi adet domain ekledim fakat açıklama kısmına for sale veya satlık diye bir açıklama yapmadım sorun olmaz galiba...