TrgYlmaz sen neden acaba cevap veriyorsun sorularımıza biz satışı yapan arkadaşa sorduk tuhaf geldi bana senin cevap vermen
En yüksek teklifi veren kendisi de ondan
TrgYlmaz sen neden acaba cevap veriyorsun sorularımıza biz satışı yapan arkadaşa sorduk tuhaf geldi bana senin cevap vermen
Sanırım bir sorun var.
39.000 TL teklif veren Trgylmz, teklifini 30.000 TL'ye düşürdü.
Doğal olarak şu anki en yüksek teklif 30.000 TL.
Gittgidiyor'daki o sayfada yazan 39.000 TL'yi 30.000 TL'ye birinin düşürmesi lazım.
Çünkü 30.000 TL'den fazla teklif verecek olanlar 39.000 TL'yi görüp vazgeçebilirler.
Ben 39 bin TL telif etmedim. Benim teklifim 35 bin tl idi 30 bin TL ye düşürdüm. Şimdi ise teklifimi geri çekiyorum istediğim şeyler elime ulaşmadı. Gelir belgeleri ve gider belgeleri gibi şeyler. Lütfen biraz birşeyi satacaksanız ciddiye alalım bazı şeyleri. Biz ona göre par ayarlıyoruz işleri yoluna sokuyoruz.
Ayrıca gittigidiyordan teklif veren tanıdığım lamexx r10 daki nicki ile Dilsiz. Attığı özel mesajlara geri dönülmediği taktirde o da geri çekeceğini bildirdi.
Biraz sorumluluk alalım satışta bari olsa.
Zaten siz de ciddi bir alıcı olsaydınız teklifinizi burada çocuk oyuncağı gibi bir aşağı bir yukarı değiştirmek yerine GG da yapardınız.