bugun ayin 9 u onay maili ayin 9 unda gelir 12-15 arasida Odeme yaparlar geneldeSatlikDomain' Alıntı:ayın 10 u oldu hala ödeme gelmedi paypal 'a ?
Hatta ödemeyi bırakın onay mailide gelmiyor ? 50 euro sınırı aştım geçen ay. Ben birşey anlamadım sedo dan
akon' Alıntı:tamamen adilik ya tam ödeme günü yaklaşınca banlıyorlar hile falan yapsam neyse ya 2 ayda anca 50 eeuro birikmiş
SatlikDomain' Alıntı:ayın 10 u oldu hala ödeme gelmedi paypal 'a ?
Hatta ödemeyi bırakın onay mailide gelmiyor ? 50 euro sınırı aştım geçen ay. Ben birşey anlamadım sedo dan
1 yıldır sedo kullanıyorum parking kazançları dahil her zaman onay maili geliyordu bugün yarın engeç diğer gün gelir onay mailleri.the_alorak' Alıntı:Sedoda onay maili gelmiyor yada bana hiç gelmedi.Ayın 9'undayız ve en kötü Amerikaya göre saat tut.Yani sana ödeme gelme olasılığı var hala.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.