Domain Satisi disinda Sedoyu kullanmiyorum 1,5 yildir. Klasik Avrupali yonetim tarzi var. Backlink yada popup/banner kaynakli ziyaretci olmasina gerek kalmadan, %100 google hitinizde olsa hesabiniz kapatilabiliyor. DS'ye girisime vesile olan sektorun onde gelen domainerlarindan birinin uyarisi ile Sedo'nun parking hizmetinden hesabim kapanmadan ayrilmistim. DS'deki deneyimlerimden yola cikarak, eger hitinizi yabanci hit ile harmanlayamiyorsaniz belirli bir sure parkingden uzak durun. Hic bir konuda bilginiz olmasa bile populer terimleri takip edip blog sayfalari yapabilirsiniz. Ornegin bir arkadasim ConquerOnline isimli bir oyun ile alakali buldugu tum ingilizce makaleleri,forum postlarini toplayip blog haline getirmis. Cok guzel yabanci hiti var. Blog sayfasini parkinge cevirene kadar adsense ile kazaniyor, sonra parkinge yonlendiriliyor. Ve sikayet edilen turk hiti ile harmanlayip riski azaltiyor. Ve bu basliktanda cikardigim sonuc, her yazilana inanmayin. Atilabilirsiniz, paraniz odenmeyebilir. Ama tecrubenizi kendiniz edinin.