Ödeme günü hesabım kapatıldı, küfür arşivimi sedo yöneticilerine ilettim. En yakın zamanda teşekkür etmelerini bekliyorum.
Şimdi Merlin gelir backlink vardır Hile yapmışındır derse şaşırmam. Geçmiş olsun arkadaşım.
Ödeme günü hesabım kapatıldı, küfür arşivimi sedo yöneticilerine ilettim. En yakın zamanda teşekkür etmelerini bekliyorum.
Şimdi Merlin gelir backlink vardır Hile yapmışındır derse şaşırmam. Geçmiş olsun arkadaşım.
Baska neden atilsinki bir insan. Ben atiliyor muyum
Saka bir yana vardir bir sebebi. Cok fazla türk hitide istemiyorlar sonucta. Ama mutlaka kendilerince hakli bir nedenleri vardir.
Sadece bilgilenme ve tecrübelenme amaçlı söylüyorum. Şu ana kadar hile yapmadan yarı türk yarı yabancı hitle paralar aldım(öyle 3 haneli filan değil, toplam 3 haneli ancak). Henüz banlanmadım. Bu banlanmayacağım demek olmaz tabi
Sadece bilgilenme ve tecrübelenme amaçlı söylüyorum. Şu ana kadar hile yapmadan yarı türk yarı yabancı hitle paralar aldım(öyle 3 haneli filan değil, toplam 3 haneli ancak). Henüz banlanmadım. Bu banlanmayacağım demek olmaz tabi
Baska neden atilsinki bir insan. Ben atiliyor muyum
Saka bir yana vardir bir sebebi. Cok fazla türk hitide istemiyorlar sonucta. Ama mutlaka kendilerince hakli bir nedenleri vardir.
sedo'dan en çok parayı kazanan türk olarak (bildiğim benden yüksek kazanan yok türkçe site ile) kullanmayı bir süre bırakın diyorum. ben 10 gün içinde bırakmayı düşünüyorum. bu şartlar altında çalışmak riskli.
ben geleceği görerek adsense'e yönelmiştim zaten 2 ay önce. herşeye sıfırdan başladım, şu an adsense'te günlük 25$ geliyor hilesiz türkçe sitede. her geçen gün arttırıyorum kazancımı. sedo'da zaten 0.05'ten 0.02'ye düştü kazançlar, açıkçası artık çekici gelmiyor. adsense'te hedef kitleyi kullanarak 2000 tekil hitimle 25$ alıyorum. hitimi 10'a çıkartırsam günlük 250$ demektir bu, eh allah bereket versin. kaldı ki sedo'ya verdiğim zamanı adsense'e versem bu kolay sanırım. sedo bebek gibidir devamlı ilgi ister.Alternatif olarak ne uygun?
Alternatif olarak ne uygun?
benim açımdan her zaman sedo ve adsense birbirinin alternatifidir. başka sponsoru kesinlikle ana gelir kapısı olarak görmem. siz de öyle yapın, ödeme zamanı düşünmeyin
banka ödemeleri tahminimce yarın ya da yarından sonra gelir..