Sedo Ödemeleri (Eylül 2006)

Y
~ yknTR ~
Misafir
@keyfinebak.com

Pekı paraya nasıl YTL alacağız? Yanı Sedo EURO yada dolar oduyor Bende euro hesabımı verdım Euro olarak gelıcek Ancak YTL hesabımı verse ıdım YTL ye çevirip mi aktarırlar dı?

0
Onaylı Üye
Üye
hayır havale olarak gelirdi yine € olarak gelir ama almak istediğinde memur sorar € istersen 31 ytl masraf YTL istersen direk o anki kurdan hesaplayıp paranın tamamını öder...

€ hesabı verdiğindede havale olarak geliyor, sen yine bankadan işlem yaptırıp hesabına almak zorundasın...

o yüzden € hesabınada geçse 15 gün süreyle parayı € olarak alman sana 31 YTL masrafa malolur... o yüzden ya 15 gün bekleyip € olarak alırsın yada 31 YTL masraf ödeyip anında € alırsın yada masrafsız o anki kur ile YTL olarak alırsın 3 seçeneğin var...

ben € hesabıma aktarıp kullanmak istediğimde YTL dönüştürüp çekiyorum, 15 gün geçtikten sonrada ne işlem yaptığım farketmiyor...

3 Seçenek :

1- Gelen Parayı € olarak alıp 31 YTL masraf Ödemek
2- € hesabına geçerek 15 gün süre bekledikten sonra € olarak almak
3- Gelen paranın tamamını O anki Kurdan YTL olarak almak

Y
~ yknTR ~
Misafir
@keyfinebak.com

verdiğin bilgiler için saol. Çoğu arkadaşa ve banada cok yardımcı oldun

0
Onaylı Üye
Üye
rija ederim bide banlanmama konusunda yardımım dokunsa hem kendime hem arkadaşlara daha iyi olucak...

yok ne yaptıysak yaranamıyoz şu sedo'ya :)

0
Onaylı Üye
Üye
ben akbank kullanıyorum. ödeme euro hesabıma direk geliyor ve kesintisiz.

0
Onaylı Üye
Üye
Ben bankaya her hangi bir emir vermiyorum.Para kesintisiz olarak TL hesabıma yatıyor.Bankam işbankası...Birtek geçen ay problem yaşandı ondada isme göndermişler para geri gitmiş banka ben gönderdim diyo sedo ben almadım diyo :D bizim 100 eouro yu biri iç etti ama neyse :p

0
Onaylı Üye
Üye
bende de "paid" oldu arkadaşlar, bunun anlamı, para bizim bankaya gönderildi mi demek oluyor acaba...

0
Onaylı Üye
Üye
aynen öyle oluyor...

eğer banka bilgileri verdiysen ayın 15 cuma günü veyahut ayın 18i hesabına yatar...

büyük ihtimal cuma günü biter mevzu...

bu arada cengiz 20.000 diil 10.000 gibi kazanıyor :D minicup alıcak sıkıyor kendini :p

0
Onaylı Üye
Üye
goldkeyi bekliyorum hala ödemedi ya. önceden 6-7 sinde öderdi. şimdi baya bi sarkıtıyor..

0
Onaylı Üye
Üye
goldkeyi bekliyorum hala ödemedi ya. önceden 6-7 sinde öderdi. şimdi baya bi sarkıtıyor..

Normal ödeme tarihi ayin 15 i. Diger aylarda ön görülen zamanlardan önce ödeme yapiyordu. Ama asil ödeme tarihi 15 i

0
Onaylı Üye
Üye
hayırlı olsun paypal ödemesi aldım :p

0
Onaylı Üye
Üye
banada geldi :)
Hayırlı olsun domaininki kaldı oda geldimi tamam:)

0
Onaylı Üye
Üye
paypal gelmis sedodan, goldkey de odemis bugun paypala

Geri