20 gun olmadi 1000 euro param oldu ama tamamen google bazli trafik ve sedo bilindik nedenlerden sutladi
sebep dogal trafik degilmis benim dogal trafigimi yesinler onlar
sebep dogal trafik degilmis benim dogal trafigimi yesinler onlar
aynısını banada yapmıştı parked.com tavsiye ederim
parked Türk ipleri banlamadı mı ? : )
@AkrepList, siten sanırım link sitesi. Sedo zaten sağdan soldan link almaya sıcak bakmıyor ki.. Arama motorlarından gelmesi lazım ziyaretçilerin
Sizler halen daha parking in amacini kavramis degilsiniz. Parking siteyi degerlendir projeye cek olayi degildir. Adamlar TYPE IN trafigi isterler.
type-in olan domainin backlinki olsa da bir sey olmaz. jenerik olmayan domainin backlinki olursa banlanır. hatta türk trafigi olursa backlink olmasa da banlanır reklamverenleri koruma açısından. çünkü türkiye'den gelen ziyaretçi paraya dönüsmüyor. bu yüzden istemiyorlar türk ziyaretçiyi.o halde; 1 tane bile backlink olmasın hiçbir yerde + index vs. olmasın ve binlerce type-in ziyaretçimiz olsun (yani adam açacak browser'ı ve bizim siteye girecek,type-inden anladığım bu yanlışsa düzeltin lütfen); böyle bir durumda ban yemeyeceğimizimi söylüyorsunuz?
o halde; 1 tane bile backlink olmasın hiçbir yerde + index vs. olmasın ve binlerce type-in ziyaretçimiz olsun (yani adam açacak browser'ı ve bizim siteye girecek,type-inden anladığım bu yanlışsa düzeltin lütfen); böyle bir durumda ban yemeyeceğimizimi söylüyorsunuz?
Bi aralar sedo da bi domainim vardı, trafiğimin %100 ü google tabanlıydı ve de hiçbir yerde linki yoktu, ama shoot again (ama cloak yapıyodum bu yuzden banlandim belli ki).