İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sedodaki türkler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Seo

Misafir
usekes' Alıntı:
dedigin laf hakkında birdaha dusun istersen. dedigin absürt sektoru gayet buyuk ve cok iyi paralar donuyor.bilmedigin konuda yorum yapmamanı tavsiye ederim!Bu forumda bircok absürt webmaster da war!!
Ya kumda oynaması gereken bir çok kişi burada yazı yazıyor. Boşver takma kafana . Alışırsın.
Cebinde çay parası olmayan dangalaklar 3,5 $ kazanıcam diye neler yapıyorlar..
Salla gitsin.
 

adresim

0
İyinet Üyesi
Katılım
31 Aralık 2003
Mesajlar
407
Reaction score
0
Ilker....bir millete nasil terbiyesiz diyebilirsin? Bunu yapmakla mensup oldugun milletin icindeki terbiyesizlerden biri oldugunu gosterdin bize; ama topyekun "Turk Milleti terbiyesizdir" diyene gun gelir o lafi yedirtirler.

Ekmeginle oynamak istemem ama ozur dilemezsen Londradaki ofisinizden randevu alip sedodan uzaklastirilmani isteyecegim, eger gereken yapilmaz ise sedo`ya irkcilik suclamasiyla dava acicagim.
 

kenan56

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Mart 2005
Mesajlar
929
Reaction score
0
Konum
C:\WINDOWS\Web
arkadaşlar öncelikle bu tartışmaları hiç ve hiç iyi bulmuyorum hep kendimizi yıpratmaya çalışıyoruz yok o şunu yaptı ben şunu yaptım ya arkadaşlar şimdi bu meseleye çözüm bulmak gerekir sedo ya aramızda birini seçip adımıza mail atsın türk webmasterlerin sedo ile ilgili sorunları ve olumsuzlukları iletsin sedoparking programına türk webmasterlerin devamlı bir şekilde her zaman çalışma isteğimizi iletsin we hile yapanları gördüğümüz anda sedoya iletelim bu konuda sedoya yardımcı olacağımızı iletin şöle olumlu yaklaşalım bakın bizzat ben nette gezinirken sedoyla ilgili herhangi bir hile yapan bir site görürsem kendim mail atıp şikayet ederim hem sedoya yardımcı oluruz bize karşı sedo dağa olumlu davranır hem kendi bize güven verir hemde bizz ona güvenmiş oluruz
böylece aramızdaki buzlar çözülmüş olacak herkes kendi işine bakar zaten hile yapanları zaten sedo tespit ediyor onların sistemleri var örnek bir ip adresinden aynı hesabın sitelerine giren birisini sedo tespit eder:) ha bu nedenmek oluyor adam kalkmış normal bir sitesinden sedodaki örnek 10 domainin linkini vermiş :) neyse bu benim görüşüm sizce?
 

manyetic

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Nisan 2005
Mesajlar
0
Reaction score
0
Konum
FATİHİN fethettiği ş
usekes' Alıntı:
dedigin laf hakkında birdaha dusun istersen. dedigin absürt sektoru gayet buyuk ve cok iyi paralar donuyor.bilmedigin konuda yorum yapmamanı tavsiye ederim!Bu forumda bircok absürt webmaster da war!!

arkadaşım dediğim bir gerçek tabi burda talep var ki insanlar bunu yapıyor ama insan ordan kazandığı parayı ailesine yediriyorsa vede bundan hiçte rahatsızlık duymuyorsa o kişinin seviyesini zaten kendi belirler..ben lafımın arakasındayın ve herzaman olurumda tabi yanlış bir şey söylersem özür dileyip lafımızı geri almayıda biliriz. (not peki ben bu siteleri kullamıyormuyum o da benim özel hayatımdır.kullanmam ve kullanmamam sadece beni ilgilendirir.)

sonradan aklıma gelen bir şeyi daha ekleyim bazı kişiler daha ileri gidip yok adam yengesiyele anasıyla bacısıyla ilişkiye girmiş gibi hikayeler yayınlıyor hemde bunun için özel bölüm oluşturuyor sence bu adamın amacı nedir bunları silmek onun elinde değilmi?? kişiler yaza yere içinizen gelen her kelimeyi koymak size bırakılmıştır.
 

manyetic

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Nisan 2005
Mesajlar
0
Reaction score
0
Konum
FATİHİN fethettiği ş
Seo' Alıntı:
Ya kumda oynaması gereken bir çok kişi burada yazı yazıyor. Boşver takma kafana . Alışırsın.
Cebinde çay parası olmayan dangalaklar 3,5 $ kazanıcam diye neler yapıyorlar..
Salla gitsin.

yaşım 22 kumda oynamam gerektiğinde oynarım buna sen karar veremezsin ..cebimde çay param var vede allahın izniyle elim tuttukça olacakta ..ayrıca su ana kadar netten kazandığım paraları toplasan 10 $ anca eder vede elime geçen ise 0 ama ben zaten bu işle amatör olarak ilgileniyorum amaç para değil insanlara biraz olsun bir şeyler sunmak vede şu anda hafta içi sabah 08:30 akşam 19:00 bir fabrikada çalışıyorum .dangalaklar 3,5 $ kazanıcam diye neler yapıyorlar ...buraya gelince bana mı söyledin bilmiyorum ama bana söylesen dahi senin seviyene inemem = kötü söz sahibinindir.
 
B

baybars

Misafir
Manyetic göstermiş olduğun olgunluktan ötürü sevindim...
Modlara seslerniyorum konuyu kapatın artık, gereksiz yerlere doğru gidiyor...
 
I

ilker aydin

Misafir
son yorum

Merhaba Arkadaslar,

inanin konu bu kadar saptigi icin cok üzüldüm. Bence artik bu konuyu kapatalim cünkü asil amacindan sapti.

Benim bu konuya son yorumum:

Dediklerim yanlis anlasildiysa özür diliyorum ve özellikle sunu belirtmek istiyorum: benim dediklerimi her hangi bir sirketten birisiymisim gibi algilamayin, kendi arkadasinizmisim gibi davranin. Almanyada büyümüs olabilirim, ama ne dilimi unuttum, ne vatanimi nede ALLAH imi! Tavirlariniz beni oldukca üzüyor.

Forumlarda artik herkez birbirini yemege basliyor, ama NEDEN? Bu sizce güzel biseymi? Yok o onu demis, yok bu bunu yapmis, yok o öyle davranmis felan fisman.

Bence artik birbirimizi suclamayi ve hakeret etmeyi birakalim. Bu sanal alemin varligindan faydanalarak büyük bir arkadas kitlesi elde etmek cok güzel birseydir. Lütfen artik düsmanliktan uzak duralim.

Olumlu ve olumsuz yorumlara ragmen sizlerle tanistigim icin cok sevindim.

Daha güzel konularda görüsmek üzere,

Ilker Aydin
 

xkare

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Ağustos 2004
Mesajlar
279
Reaction score
0
Arkadaşlar. İlker denilen vatandaşa katılıyorum. Türkler gerçekten hakediyor. Simitçi açılır 30 kişi açar internet cafe açılır 30 kişi açar. Biri google da 3 kuruş yapar aynısını 30 kişi yapar. Herkes hile yapıyor. Yok ben yapmıyorm diyen bir insan olamaz. Dürüst olup kendimizi sorguya çekelim. Bu tek değil bunun gibi kaç firmayı kuruttuk biz. Bazı kendini bilmezler, kolay yoldan para kazanıcam derdine düştüğü için bu ülkede bu hale geldi. Yaratıcılık 0 olsun, emek olmasın, ama çok kazanayım. Tek mantığımız bu. İşsizlik var bu ülkede nerede var ? 22 yaşındayım ve şirket sahibiyim. Çalışıyorum çalıştıktan sonra çokda güzel para kazanılabiliyor.

Dış dünyada sevilmiyoruz. Evet sevilecek birşeyimizde yok ! Kendimize ait hiçbirşey yapmıyoruz. Herşeyimiz çalmak kopyalamak. Herkes hatayı kendinde arasın. Sedodaki ilker türklere terbiyesiz demiş. Haksız mı ? Biz onları dolandırıcaz (tabir yerindeyse tabiki) onlarda bize hiçbirşey demeyecek.

Sözüm meclisten dışarı.
 

xkare

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Ağustos 2004
Mesajlar
279
Reaction score
0
Ayrıca ploop arkadaşım. Aldığı eurolar için kendi annesi babası demişsin. Çalışıyor ve hakkını veriyor. Sen alacağın 3-5 euro için tüm türk haklını karalıyorsun (sen derken hile yapıyorsun değil genel olarak sen). Herneyse takılın kafanıza göre
 

adresim

0
İyinet Üyesi
Katılım
31 Aralık 2003
Mesajlar
407
Reaction score
0
ilker aydin' Alıntı:
Merhaba arkadaslar,

dediklerimde bi yalan varmi? Terbiyesiz bir millet degilmiyiz? Gecen forumlarin birinde okudum, iyinet dede olabilir: "yeni sponsorlari söylemeyin yoksa bizim türkler hemen hile yollari arar" diye bir arkadas yazi yazmisti.

Örnek bir: biri geliyor diyorki "mesothelioma" tik basi bilmem kac dolar veriyor. Birden bire bakiyorsunki yerden mantar gibi mesothelioma siteleri cikiyor, mesothelioma pop under lar aciliyor, mesothelioma keywordlari kullaniliyor

Örnek iki: arkadasin biri geliyor "Google grubu kuracam" diyor, "herkez birbirinin google reklamina tiklicak ve hepimiz para kazanacaz diyor"

Örnek üc: bu senenin basinda "sedo parking iyi para veriyor" denildi. aradan yarim sene gecti ve ortalik batti. Hile yapan yapana. Sedo hile yapan hesaplari kapatinca en kötüsü sedo oldu. Ama parayi verirken en büyük sedo idi.

Kisa bir aciklama: Sedo Parkingde cikan reklamlar Google Adsense reklamlaridir. Sedo dünya capinda parking konusunda google ile is birligi kuran ilk sirketdir. Google bildiginiz gibi clickleri denetim altina aliyor ve gelen trafigin hesabini soruyor. Sedo hilelere izin verse kendi kendisini yaralamis olur. Kapatilan hesaplarda kalan miktarlar reklam verenlere geri veriliyor.

@ploop:
sedo´da domaininizi satiliga cikartiyorsunuz, istediginiz para müsteri tarafindan kabul ediliyor, ama siz islemi iptal ediyorsunuz. siz burda forumda diyorsunuzki:
"sedo'da park halindeki domainlerime ara sıra teklif geliyor. bende az bularak reddediyorum". Teklifleri az buldugunuzda islemi iptal etmeniz gayet dogal, ama istediginiz para müsteri tarafindan kabul ediliyor ve sizin bize yazdiginiz cevap: "sedo´ya güvenmiyorum". Birde üstelik parayi pesin istiyorsunuz, varmi böyle bisey?

Arkadaslar haksizmiyim? Görüslerinizi bekliyorum!

Saygilar ve almanyadan selamlar,

Ilker Aydin

Ilkerin actigi bu topigin basligi "Turk milleti terbiyesizdir" ve sonrasinda gelen soruya dikkatini cekerim "Terbiyesiz bir millet degilmiyiz?"! Boyle bir genelleme yapmaya hickimsenin hakki yok,olamaz ... Hic mi durust webmasterimiz yok!

Bu arada Avrupalilarin Turkler icin ne dedikleri beni ilgilendirmez onlar kendi bahcesini temizlesinler once... Ilker arkadasla daha once msn de muhabbetim olmustu. Bilgili ve saygili birisi olarak algilamistim kendisini, son mesaji da yanilmadigimi gosterdi bana. Zaten bizim Turklerden cok terbiyesizlik yapan var deseydi konu bu kadar uzamazdi.

Selamlarimla
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst