Kimisi adsense den ayda 1000$ kazanmak zor demiş. Öbürü çıkmış kıvrak zeka demiş. Biri çıkmış başka birşey demiş. Bırakın bunu beyler. Adsense den 1000$ ı bırakın 5000$ bile kazanmak gayet kolay. Ki kazananları da görüyoruz. Bu kazananların çoğunun frontpage ve birkaç program kullanmak dışında bilgisayar namına bildikleri başka birşey yok. Hatta çoğunun ingilizcesi de yok ve ingilizce sayfa yapıyorlar. Bakın burada dikkat çoğu kelimesini kullanıyorum. O yüzden gerçekten emeğiyle kazananlar bana laf sokmaya kalkmasınlar. Adsense'den yüklü para kazananları genellemek istemem. Aranızda bazıları da var ki gerçekten bilgililer ve bu bilgilerini kullanarak sağlam siteler yapıp bu şekilde iyi paralar kazanıyorlar. Bunlara lafım yok. Emeğiyle kazanan yok demiyorum. Ben de site işleriyle uğraşıyorum, aynı zamanda da itüde mühendislik eğitimi alıyorum. Bir mühendislik bölümünü bitirmek adsense den para kazanmaktan çok daha zor buna emin olabilirsiniz. O yüzden bu başlığı açan arkadaş sonuna kadar haklı... Kolay yoldan para kazananları gördükçe gerçekten insanın çalışası gelmiyor. Ama tabi şöyle bir durum var, kolay yoldan para kazananların para kazanmak için yaptığı şeyler etiğe uygun değil, ve etiğe uygun olmayan şeylerin de sürekli devamlılığı söz konusu olamaz. Yakında Google bu işe bir çözüm bulacak zaten.