Ahanda yarın izmir'deyim...Ayıp ediyorsun Gel İzmir'e ne istersen
Aslında hep İzmir'deyim, hatta Bornova'dayım...
İsteklerime gelince; yarına kadar bir liste yapayım ben, bir de kamyon ayarlayayım aldıklarımızı taşımak için.
Hadi görüşürüz
Ahanda yarın izmir'deyim...Ayıp ediyorsun Gel İzmir'e ne istersen
Ahanda yarın izmir'deyim...
Aslında hep İzmir'deyim, hatta Bornova'dayım...
İsteklerime gelince; yarına kadar bir liste yapayım ben, bir de kamyon ayarlayayım aldıklarımızı taşımak için.
Hadi görüşürüz
Ödemeler bu hafta başlayacak arkadaşlar. :ağla:
bilgi sen daha annenin karnındayken izmir'deymiştir uggur.
Reis numarayı da güme getirdi var ya. Adam iki kilo çay yollamamak için numarayı bir hane eksik verdi ya Neyse artık son anda da üçüncülüğü de aldı elimizden ama hadi ona da neyse artık
Çok mu fenayım neyim ya
abi girersen haber ver ben uzak durayım olur mu Hasan abiye yetişebilecek kimse olduğunu sanmıyorum ben Hasan abi girerse birinciliğe oynamayın bence
Reis numarayı da güme getirdi var ya. Adam iki kilo çay yollamamak için numarayı bir hane eksik verdi ya Neyse artık son anda da üçüncülüğü de aldı elimizden ama hadi ona da neyse artık
Çok mu fenayım neyim ya
) ben neymişim be hehehe. Sen benim çalışmalarımı nerde gördünde böyle diyon ha:
Yoo, hayırseverin birinin malını yağmalıyoruz :alkış:Ev düzüyoruz galiba Hayırdır evlilik mi var yoksa
Farketmez, İzmir'de olmak yeterli; söz sözdür, istediğimi alacak. Duygularımla oynattırmam kimseyi :ıslık:bilgi sen daha annenin karnındayken izmir'deymiştir uggur.
Konuya dönelim, bu haftasonu müsait misin?yorumu okurken "sen daha şortla gezerken" gibi birşeyle devam edicek sandım bianda
Sus, konuşma sen...ben öğrenci adamım sen de varsa bana ver