Arkadaşlar 2-3 haftalık bir bloğum var. (blogspot)
SEO tekniklerini araştırdım. öncelikle neler yaptıklarımı anlatim;
- dili ingilizce ülkeyi amerika seçtim çünkü amerikadan belli başlı kelimeler aranınca ilk sırada çıkmak istiyorum. paylaşımlarım hep ingilizce.
- html ile Meta Tag ekledim
- sitemap ekledim
- sosyal imletme sitelerine kaydoldum
- bazı yabancı forumlardan profil back link aldım (DoFollow)
- www.google.com/addurl 'a sitemi ekledim
- Pr değeri 2 , 3 , 4 ,5 olan sitelerden backlink aldım.
- Youtubeda ve dailymotionda paylaştığım videolarda açıklamaya sitemin linkini ekledm ve videolar çok izlenince başkalarıda kendi sitesinde paylaştı böylece bloğumun linki birçok yabancı siteye yayıldı.
- Makale sitelerinde ingilizce makaleler ve bloğumun linkini yayınladım
- Facebook sayfalarında bloğumu paylaştım ve 8 K hit almasını sağladım
- Alexada ilk başta 12 milyonlardaydım şmdi 8 milyonlara yükseldim.
- birde blogda RSS içeriği sunmak diye bişey varmış bunu anlayamadım ama açıklayabilecek varmı ?
Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar başka neler yapabilirim ve ne kadar süre beklemem lazım ? Amerikadan ayda 50.000 defa aranan bazı keywordslerde ilk sırada çıkmak istiyorum.
SEO tekniklerini araştırdım. öncelikle neler yaptıklarımı anlatim;
- dili ingilizce ülkeyi amerika seçtim çünkü amerikadan belli başlı kelimeler aranınca ilk sırada çıkmak istiyorum. paylaşımlarım hep ingilizce.
- html ile Meta Tag ekledim
- sitemap ekledim
- sosyal imletme sitelerine kaydoldum
- bazı yabancı forumlardan profil back link aldım (DoFollow)
- www.google.com/addurl 'a sitemi ekledim
- Pr değeri 2 , 3 , 4 ,5 olan sitelerden backlink aldım.
- Youtubeda ve dailymotionda paylaştığım videolarda açıklamaya sitemin linkini ekledm ve videolar çok izlenince başkalarıda kendi sitesinde paylaştı böylece bloğumun linki birçok yabancı siteye yayıldı.
- Makale sitelerinde ingilizce makaleler ve bloğumun linkini yayınladım
- Facebook sayfalarında bloğumu paylaştım ve 8 K hit almasını sağladım
- Alexada ilk başta 12 milyonlardaydım şmdi 8 milyonlara yükseldim.
- birde blogda RSS içeriği sunmak diye bişey varmış bunu anlayamadım ama açıklayabilecek varmı ?
Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar başka neler yapabilirim ve ne kadar süre beklemem lazım ? Amerikadan ayda 50.000 defa aranan bazı keywordslerde ilk sırada çıkmak istiyorum.