BiLHost' Alıntı:Merhaba,
Bu konuya cevap vermeyi hiç istemedim.Daha doğrusu Sinan Günay adlı kişinin başlıklarından hiçbirine cevap vermek istemedim.Ama tehlike her geçen gün büyüdüğü için bu mesajı yazma ihtiyacı duydum.
Cevap vermememin sebebi bazılarının "onların işini kıskanıyorsun ve taş koymak istiyorsun" gibi düşünceler beslemesi.Ancak üstüne basa basa söylüyorum.Ben bu mesajları sadece ve sadece ikinci bir surkent benzeri olayı önlemek için yazıyorum.Üç kuruş harçlığından arttırıp hosting almak isteyen öğrencilerin cebindeki paraların korunması için yazıyorum.Amacım hiçbir şekilde kendime müşteri çekmek değil.Lütfen bu mesajlar yüzünden benden hizmet alma gibi bir karara varmayın.
Bu PortalServisleri nicki ile www.hostingyardim.com forumlarına üye oldu ve gelip paketlerini tanıttı.Bundan sonrasını tek tek yazmama gerek yok.Herşey zaten orada kayıtlı.Sizden tek ricam aşağıda vereceğim linklerden bu mesajları üşenmeden okumanız.Eğer paranızı sokağa atmak istemiyorsanız lütfen okuyunuz.
Ve tekrar tekrar söylüyorum.Hiçbir şekilde müşteri kazanma gibi bir amacım yok.Meslektaşlarıma saygım sonsuzdur.Herkesin hakettiği ekmeği alması isteğim.Bu tür insanların da bu piyasada barınmaması.
http://www.hostingyardim.com/index.php/topic,1454.0.html Bu linkte kendi tanıtım mesajları ve bizlerden gelen cevaplarla ortaya çıkan gerçekler var.
http://www.hostingyardim.com/index.php/topic,1494.0.html bu başlık ise başka bir tartışma konusu.Konu belli bir noktada Google'ın kalitesine geliyor ve orada bu insanların asıl yüzü ortaya çıkıyor.Lütfen dikkatlice okuyun.PortalServisleri ile ilgili tartışmanın başladığı bölüm linki ise şu http://www.hostingyardim.com/index.php/topic,1494.msg8050.html#msg8050
Bu foruma dün üye oldum ve ilk mesajımın bu olmasını istemezdim.Ama gördüğüm kadarıyla bu forumda bu kişilere ilgi büyük.Umarım beni doğru anlarsınız.
Not:Verdiğim linklerle reklam yapıldığı düşünülüyorsa özür dilerim.Ama amacım kesinlikle reklam değil.Tamamen insanları bilinçlendirmek.
Saygılarımla.
Barış Türkay
BiLHost Internet Hizmetleri
vermiş olduğunuz 2-3 linki dikkatle & anlayarak okumuş bulunmaktayım ve gerçekten çoğu yazışmalarda hiç yakışmayan, insanları yaptıkları işin dışında gereksiz töhmet altında bırakan + etik olmayan konuşma ve davranışlara rastladım...Olayın ilk kopma noktası her hosting firması veya bu işe kendini adamış birey gibi sinangunay'ın mevcut paketlerini tanıtması, paketlerde ki +++... ekstra özelliklerin var olması ve bunları gerçekten büyük bir çoğunluğa sunması talebin artması arz olayının artık zorluklar göstermesi & bu müşteri portföyünün hergeçen gün artması tabii bu yoğunluktan dolayı sitelerimizin ara sıra kesintiye uğraması (çözüm bulunacağından eminim) bunların herbiri veya hepsi bir rekabet ortamını doğurmuş olsa gerek hemen bir arkadaşın olayı baltalaması milleti kandırmayın vs... gibi tabirlerde bulunması, verilen hizmet & kalite faktörünü hiçe sayıp konunun değişik & anlamsız sapmalara itildiğini gördüm.Bence burda güzel bir adım atılmıştır & tamamiyle hizmet & kalite= uygun fiyat mantalitesi baz alınmıştır.Ayrıca herzaman sıkıntı & sorunlarda desteğini esirgemeden çözüm yollları üretmeye çalışmıştır.Eğer bir hizmet sunulacaksa imkansız gibi gözüktüğü, herzaman kaliteli & uygun fiyat sunumlarıyla hosting dünyasın'da yer edineceğini düşündüğüm, çok farklı bir hizmet anlayışını getirdiği & istenirse önemli adımlar atılabileceğini gösterebilen sinangunay'a başarılar diliyorum(bu işin sonu hüsran olsa bile)