G
gibigibiyim
Misafir
Sinan ücreti geri veriyormusun vermiyormusun benim yazilarimi görmezlikten geliyorsun,simdi cevap ver !
sinangunay' Alıntı:Dans ettiğiniz kişinin/firmanın şartlarına yükseldikten sonra tekrar deneyin olur mu? Hosting sitesine 1-2 gb band ayırıyorsanız ya re-seller 'sınız yada size sunucuda verilen band 5-10 gb kadar.
330,000 gb band sunucularımızda hizmet almak isterseniz (GÜVENLİ ve EKONOMİK olarak) msn: [email protected]
İyi çalışmalar.
CyberTurk' Alıntı:Alakası yok, bir sunucunnu kaldırabileceği maksimum sınır vardır. Bu cpu, ram ve bağlantı ile alakalıdır.
Unmetered bir sunucu bile olsa taşıyabileceği maksimum sayıada site vardır. Siz insanlar nasıl olsa kullanmaz herhalde deyip cpanel serverlerde istediğiniz kadar alan ve bw satabilirsiniz. Ama olay sonunda ortaya çıkar.
ZApToR' Alıntı:siz hosting satış işlemlerinden sorumlu kişimisiniz acaba bende bunu anlamıyorum... olayın başlama & devam etme noktasıda budur hizmet cazipse & tercih edilip talep görüyorsa burda size acaba bu portföyü nasıl sağlıyor diye düşünmek kalıyor insanların hizmetini baltalamak değil birazcak anlayış & saygı ...
culpable' Alıntı:Okuman var degilmi
p4 2.8 1GB ram 120GB HD 1200GB Bw li sunucuya 10 tane maxi bayi paketi koyarak tanesini 5$ dan satsam gene zarar etmem diyorum sen bana neden bahsediyorsun
(ben hosting satmiyorum bunuda belirtmekte Fayda var )
evet alabiliyorum Yani her ucuz olan kotu degildirBiLHost' Alıntı:Ayrıca fiyat meselesine gelince.Aylık 5$'dan 10 paket 50$ yapar.Kar edebilmeniz için bahsettiğiniz sunucuyu en az 49.99$'a almanız lazım.Eğer o fiyata alabiliyorsanız birşey diyemem.
Sen hala olayi Saptirmak La mesgulsun ben binlerce GB verebilirim diyormuyum hayirCyberTurk' Alıntı:Zaten hosting satmadığın için sunucunun işlemcisini overload olması durumunda istersen 100 bin GB bw olsun kullanamayacağını bilmiyorsun.. neyse başlık çok dağılmış herkes ikili konuşuyor.. devam etmek istemiyorum bu işten anlayan bilen zaten kimle alışveriş yapacağını bilir..
BiLHost' Alıntı:Size sadece gülüyorum.
BiLHost' Alıntı:Biz bunları düşündük ve olmayacağını öğrendik.Bütün amacımız sizleri erken uyandırabilmek.Ama gördüğüm kadarıyla sen bu olaya çok katı bakıyorsun.Kendini şartlandırmışsın bir kere.Bizim yapabileceğimiz birşey yok.
Ayrıca fiyat meselesine gelince.Aylık 5$'dan 10 paket 50$ yapar.Kar edebilmeniz için bahsettiğiniz sunucuyu en az 49.99$'a almanız lazım.Eğer o fiyata alabiliyorsanız birşey diyemem.
sinangunay' Alıntı:Ayrıca o kadar uğraşmamızın karşılığınıda kesmeyeceğim merak etmeyin.
sinangunay' Alıntı:Merak etmeyin bende sizin yazılarınıza aynı şekilde tepki veriyorum.
Herşeyi bıraktık şimdide sesi benziyor olaylarına daldık
gibigibiyim söz verildiği gibi ödemeniz max. 3 gün içerisinde iade edilecektir.
İşime gelmeme gibi bir olay sözkonusu değil. Ayrıca o kadar uğraşmamızın karşılığınıda kesmeyeceğim merak etmeyin.
ruen' Alıntı:Oturup basit bir hosting müşterisiyle neden sidik yarışına girersiniz ben onu anlamıyorum????