İyinet' ten ayrıldığım günden bu zamana kadar bir çok şey değişmiş ( kategoriler, logo, üyeler vs. ) fakat değişemyen birşey varki oda iyinetin canlılığı ile alakalı konular.
Bu konuları yıllar öncesinden hatırlar gibiyim, hani dejavu derler şuan aynen onu yaşıyor gibiyim. Bu foruma girmemek için büyük yeminim vardı, can sıkıntısından mı yoksa burada geçiridğim onca güzel günün anısınamıdır nedir bilinmez bu yeminimi bu mesajım ile bozmuş bulunmaktayım.
Konuya mesaj atan arkadaşların üyelik tarihine baktığım zaman % 70 lik bir bölümün 2009 senesi ve sonrasında üyelik açtığını gözlemledim. Bu arkadaşları bundan 3 sene önceki iyinet i bilmiş olsalardı eminim forumun şuanki halinde kendilerini içkiye vuuracak kadar derbeder bir halde olurlardı.
Bu forumun en hareketli en can alıcı bölümlerinde buradaydım, çok güzel günler yaşadım çok güzel kavgalarım, tartışmalarım ve akabinde güzel dostluklarım oldu ve kaybettiğim dostlarımda oldu.
Şu bir gerçek ki futbol hayatının en güzel çağlarında bir futbolcunun ayağı bir kaç yerden kırıldığı vakit nasıl bir daha dikiş tutması zor ise bu durum iyinet içinde aynıdır. Aylar süren botnet saldırıları, eski forum sahibi iyinet in tutumsuz davranışları ve hatta dün gibi hatırladığım iyinet in şu meşhur satış konusu ve benimde forumdaki son günlerim.
Hayal kurmak güzeldir, ama esas olan gerçeklerle yaşayabilmektir. İyinet gerçeği budur, şuan ki durumunu tam olarak bilmesemde açılmış olan bu konu üç yıl öncesinin bir dejavusudur.
Tanıyan tanımayan herkese selam olsun.