Bu konu bence anlamsız olmuş,
Bu forumda Geyikhane bölümü varsa orada milletin geyik yapmasından doğal bir durum olamaz.
Tabii böyle bir konu olacak ve isteyen geyik yapacak fakat bir webmaster forumu olarak webmaster'a verdiğimiz değer daha fazla olmalı...
Tabii böyle bir konu olacak ve isteyen geyik yapacak fakat bir webmaster forumu olarak webmaster'a verdiğimiz değer daha fazla olmalı...
Gereken desteği zaten veriyoruzda, sitede birazda geyik yapmak suç olmamalı![]()
Demişti hatırladığım kadarıyla,birde şöyle düşünelim;Bu sitede kendini geliştirip yeteri bilgi alacaksın kardeşim.
derse ben bu siteye ne sebeple geleceğim?Kardeşim bu site webmaster forumu fakat geyiğe daha fazla önem veriyorlar gel muhabbet edelim geyik kısmında.
Üzgünüm arkadaşım ama sorularıma cevap alamıyorum maalesef. bazı eski üyeler sağolsunlar pm atıp yardımcı olmaya çalışıyorlar o kadar.kendimi de soyutlamadan şöyle bir soru sorayım canlılık konusunda: burada herşeyi herkes çok mu iyi biliyor ki hiç soru sorulmuyor?
konular farklı cevaplarla olgunlaşır. sorulara yanıt hemen geliyor ama bu anlamda soru gelmiyor sanki.
canlılık için neler yapmalı,beyin fırtınası yapmak lazım bence
Forum Demiyorum Cünkü Forum eglence yeridir burasi webmaster sitesi olarak goruyordum ama son zamanlarda herkes eglence olarak kullaniyor...
sizde benim gibi dusunmuyormusunuz??? sitenin (forumun) canliligi gitmedimi bir konu aciyoruz hic kimse yokdaha dogrusu webmaster sitesinde webmaster kalmamis...herkes isim yapmak icin geliyor...geyik bolumunden cikmiyor...
yapıcak birşey yok kardeşim,ilk webmaster forumu olmasına karşın geride kalmışsa bunun sebebi yönetimdir tabiikide...bence iyinet reklam yerine foruma yatırım yapmalı.
iyineti zaten bilmeyen yok iyinetin reklama ihtiyacı yok.
Ben webmaster forumlarına giriyorum fakat yazacak/yapacak bir şey bulamıyorum.
Eskiden ticaret yapılabilir bir potansiyel olurdu, şimdi kalmadı, kalsa da bana yaramıyor.
5 TL'ye logo yapanlar, 100 liraya script yazanlar, 10 liraya host satanlar...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.