Google = Richie Rich (parası bol)
Microsoft = Rich (patron)
Microsoft tüm güvenlik sistemleri fbi, nasa, belediyeler , devlet kurumları v.s. hepsinin işletim sistemlerini verilerini v.s. elinde bulunduyor. Bill Gates ; zamanında ne programcıları önüne çıkıyor diye sildi piyasadan, kanlı paranın teknoloji ile buluştuğu yerdir Microsoft! yani bill gates google gibi iyi projelerle çok paralar kazanan çocuklara bırakmaz ortalığı ki ben nefret ederim kendisinden. ama böyle bir gerçek var, herşey para veya adsense (reklamcılık) değil, microsoftun elindeki bilgiler google inc. de dahil tüm dünyayı yerinden oynatabilecek bilgiler. hotmail msn logları yeter sanırım? milyarlarca mail, cc, hesap no, v.s. hepsi microsoftun tekelinden geçiyor. Şımarık zengin çocuk google buna uyandı ama ne oldu? mahkeme verdi kararı kişilerin özeline karışamassın dedi oturttular yerine. ama bill gates yıllardır karışıyor taa 90lı yıllardan beri. Ben google ın tarih olacağına inanırım ama microsoft un bırakın iflas etmeyi zarar edeceğine bile inanmam. elindeki bilgilerin milyonda biriyle google inc. i sülalesiyle satın alabilir, dev şirketlere şantaj yapabilir, güvenlik sistemlerini alt üst edebilir. ve bill gates bunun farkında olduğu için rahat rahayt at koşturuyor. eğer google bill gates'in yerinde olsaydı ve karşısına google gibi bir şirket çıksaydı çoktan tarih olurdu ama microsoftu ne yahoo ne google ne linux ne freebsd hiçbirşey bırakın silmeyi yerinden bile edemedi
herşey para değil, BİLGİ EN BÜYÜK GÜÇTÜR! O DA MICROSOFT'UN KAPALI KAPILARININ ARDINDA. TERABYTE HDD LERININ ICINDE, SUNUCULARINDA