yav arkadaşım cevap vermiyim diyorum ama o kadar barizki bilmediğin bazı şeyleri baksana kısaca anlatıcam bi daha da cevap vermiyeceğim böyle güzel bir konunun saptırılmaması adına. İstanbul da 400 tl ye doğalgazlı 3 oda yer bulamazsın istanbul çok pahalı bir şehirdir. Sen rahat ol nişantasın da oturan öğretmen bulamazsın bu şehirde hatta profösör bile sadace kamuda çalışıyorsa bulman imkansız. Sen rahat ol sen ve senin gibilere rağmen bu ülkede insanlar kuş tüyü yatağı bırak yatacak yer bulduklarında karnı doyduklarında şükrediyor. 1500 tl yle de ne alınır bahsettiğin 1 milyonluk evler.
Millet görev yerine 2-3 vesait kullanarak gidiyor istanbulda kiralar pahalı diye.
ben şu anda 3 oda 1 salon evde kartal uğur mumcuda 650 tl ye oturuyorum yeni geldiğim için pahalıya tuttum 550 liraya oturanlar var ve evlerde gayet güzel. Ulaşımda kolay.
Siz bu durumda olsaydınız ne olurdu biliyormusunuz ?
Kimse yüzünüze bakmazdı.Bakan belki kktc ve pakistan olurdu.Başta Amerika Hükümeti bu durumdan faydalanıp ülkeyi ele geçirmek için en başta bulunurdu.Afrikaya bu kadar yardım gidiyor.Biz o durumda olsa Afrika bize yardım edermiydi ? Hayır.
sorunda burada başlıyor. Bize yardım edip etmemeleri önemli değil. Biz görevimizi yapıyoruz bu insanlık görevidir. Başkaları insanlığını kaybetmişse bizim yapmamız gereken böyle bir durumda onlara örnek olup insanlığı tekrar hatırlatmaktır. Yani sizde sitem etmek yerine sorunun çözümüne yardımcı olsanız daha yararlı olur..