Fake isimlerle domain ve hostu kendinden aşırdığını düşünelim öyleyse. Bu durumda domain banlanır. Ploop'ta buna benzer bir yorum yapmıştı. Ona söyledim sanada söylüyorum, sadece subdomain banı yemiş bir site gösterebilir misin? Uyarılara ekip özen gösterip gereken temizleme işlemini gerçekleştirmezse olacaklardanda kusura bakmayın ama banlayan sorumlu olmaz. Türkiye'de hiçbir bilgisi olmadan hazır scriptle mp3 sitesi çakan adamlara bile bir uyarı gönderiliyor. Blogger'a da gönderildiğine eminim.
Hak/Hukuk dersi mi verelim bide?
Komik oluyorsun arkadaş. Blogger'da gün içerisinde ne kadar çok post atılıyor ne kadar çok blog açılıyor senin haberin var mı? Bunların dışında blog nedir onu biliyon mu? Sence blog eşittir site mi? Yoksa blog eşit değildir site mi? hangisi?
ayrıca .com olayıda gayet doğru bir açıklama. Blogger da en tepede şikayet butonu vardı. Oraya tıklayarak sitede yayınlanan içeriğin uygunsuz bir içerik olduğu şikayet edilebilir.
Şikayet edildikten sonra bekleyeceksin. Beklemek zorundasın. Çünkü internet kanunu senden benden ya da Türkiye'den sorulmaz. A.B.D den sorulur. Kafana göre her olayda cart onu kapatıyorum. Curt bunu kapatıyorum diyemezsin. Haaaa! dersin. dersin ama rezil olursun. Tüm dünya güler. Hemde kahkaha ile güler.
YouTube engellendi de ne oldu? YouTube battı mı? Bir zarar mı geldi YouTube'a. Yooooo! YouTube halen YouTube. Burada önemli olan internet'in özgür bir platform olduğunun farkına varabilmek. İsteyen blog açar, isteyen site açar. Önemli olan olay internet'e yasak getirilemeyeceğinin anlaşılmasıdır.
Sonuç olarak yapılan uygulama son derece yanlış ve cahillikle dolu bir uygulamadır. Boşuna dememişler aç insanın yanında otur, tokun yanında otur, parasızın yanında otur, zenginin yanında otur ama cahilin yanında oturma. İşte kendini bilmez internet konusunda cahil bir kişinin uyguladığı saçma sapan bir ceza dürüst insanları nasıl da etkiledi.
Yazık... tek kelimeyle yazık...
.................................................(yorum yok)........................