İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Taşınabilir Harddisk tavsiyesi ?

krm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
500gb ile 1tb arasında tavsiye edebileceğiniz hızlı ve dayanıklı sorun yaşamayacağım taşınabilir bir hdd tavsiye edebilirmisiniz ?

Batux

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kendin 500 gb bi hardisk al birde kutu daha hesaplı olur 3.5 olur ama daha hızlı veri aktarımı yaparsın.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
ben western digital mybook kullanyorum. 2 tane 500 gb var ve hiç bir sorun yaşamadım. Hız olarak internal hdd lerimi aratmıyor. firewire ve usb2 desteğide mevcut..

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Çok fazla fiyat farkı yok.Kutuyla birlikte 20 ytl anca farkeder.
Bence hazır taşınabilir bir hdd al..Wester Digital kesinlikle tavsiye ederim.Mybook ürünleri çok şık ve kullanışlı.

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bu taşınabilir HDD ler her PC ye uyum sağlıyormu?
notebook, masaüstü vs?

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
hepsiyle uyum sağlıyor...hatta sadece pc değil mac lerle bile tam uyumlu...hdd lerin içinde silinemez bi kaç dosya var zaten bir nevi driver gibi. Böylece tak çalıştır oluyor.
İlgilenenler için söyliyim...mybook wd 500gb 16mb cache fireware+usb2 ürününü geçen ay 220ytl ye aldım. istanbul yazıcıoğlundan

varyemez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Dün akşam aldım bende usb 2.0 philiphs 320 gb 140 ytl ama dez avantajı adaptör ile çalışıyor.

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
güzel birşey bu yaw o zaman
bende dosyalarımı internette yedeklemek için yer arıyordum
o zaman bu aletten bir tane almak daha mantıklı
at içine dursun. istediğin yere taşı
hımmm evet güzel
hepsiburada ya bi bakayım hele

gerçi son siparişim için küstüm ben onlara ama neyse. beni 20 gün beklettiler. sonra sipariş tedarik edilemedi dediler:)

varyemez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
teknosaya bakın derim. Adaptörlü fakat diğerine göre extra özellikleri var. Smart + işletim sistemi kurabiliyorsun üzerinde bildiğin harddisk gibi veri iletimi oldukca hızlı

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
adaptörmü?haydaaa oda nerden çıktı yaw :D

Venom bu senin dediğinde yok dimi böyle adaptör olayı?

ne yazıkki var

bende 2 tane bundan var...bunlar adaptörlü...ben yapılan işleri bunların içine yedekliyorm dvd yazıcağıma...taşımıyorum aslında :);
http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=4628

bi tanede bundan var bu adaptörsüz...10cm kadar bi usb kablosu var, kabloyla beraber taşıyorum hiç anlaşılmıyo kablo falan...bunda adaptör yok;
http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=3401

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
peki " adaptörsüz " ..daha pratik olan kaliteli taşınablir HDD tavsiyen varmı?
mesela çantamda taşıyabileceğim iyi birşey olsun.
windows kuruluyormuş bazıların üzerine. onlardan olsa daha ilginç olur aslında

krm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
3.5" olan modellerin sanırım hepsi adaptörle çalışıyor kapasitelerri yüksek olduğundan gerekli sanırım, 2.5" lerin çoğunda adaptör fakat kapasiteleri daha düşük en fazla 160gb dı sanırım

biqq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
3.5" olan modellerin sanırım hepsi adaptörle çalışıyor kapasitelerri yüksek olduğundan gerekli sanırım, 2.5" lerin çoğunda adaptör fakat kapasiteleri daha düşük en fazla 160gb dı sanırım

evet aynen öle 3.5" ise adaptörü vardır 2.5" ise adaptör yoktur ama almışken kaliteli bişey alın ben de alcam araştırıyorum ama bazıları fazla ısınıyor bazıları ucuz vs ama ucuz alıp da 500gb veri kaybolursa ufak bir çarpmada falan o zaman kahrolursunuz kesinlikle bunu düşünün de öle alın

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
işte bende onu diyorum ya " tavsiye edin" diye:)
yani en iyisi olmalı almışken.

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
hepsiyle uyum sağlıyor...hatta sadece pc değil mac lerle bile tam uyumlu...hdd lerin içinde silinemez bi kaç dosya var zaten bir nevi driver gibi. Böylece tak çalıştır oluyor.
İlgilenenler için söyliyim...mybook wd 500gb 16mb cache fireware+usb2 ürününü geçen ay 220ytl ye aldım. istanbul yazıcıoğlundan

yazıcıoğlunda genelde daha ucuza bulunabiliyor fakat vatanbilgisayar bir kampanya yapmış card finance 3 taksit kdv almıyor. yani %18 indirim
170 liraya fln 500 gb mybook oluyor fakat bu firewire lı değil.

firewire nedir açıklar mısınız? farkı nedir?

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
peki " adaptörsüz " ..daha pratik olan kaliteli taşınablir HDD tavsiyen varmı?
mesela çantamda taşıyabileceğim iyi birşey olsun.
windows kuruluyormuş bazıların üzerine. onlardan olsa daha ilginç olur aslında

o zaman bunu şiddetle tavsiye ederim...zaten alışverişten önce git bi yerde bak çok seveceksin...hafif oldugu gibi çokta kullanışlı...hemen hemen sigara paketi kadar

160gb
http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=3401

250gb
http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=5179

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.