Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Biz teşekkür ederiz. Uzun bir süre şu yönetici bunu yaptı bu modu ben sevmiyorum şu bunu banlamış gibi konular açılmıyor. Ayrıca forumu geliştirelim diye konu açılırdı eskiden kimsenin de bir şey yaptığı yoktu. Bence forumun el değiştirmesi çok iyi oldu çok güzel bir yatırım yaptın tebrik ederim.
Ben 1 hafta kadar süredir girmiyordum. Hastaydım genelde yattım hep. Bugün foruma baktımda gerçekten aktiflik oranı oldukça yukselmıs gozle gorulur sekılde. Konu, mesaj sayısınada fazlasıyla yansımış gorunuyor. Bu duruma gercekten en cok sevınenlerden bırıyım cunku iyinet in eski kalitesini bilenlerdenim.
Forumun asıl bel kemiği ticaret ve yararlı bilgilerdir diye düşünüyorum. İyinete bende yavaş yavaş alışmaya çalışsam bile bunların yetersizliği beni başka platformlarda tutmaya devam ediyor.
İnşAllah daha iyi gidilirde herkes hakettiği emeğinin karşılığını alır.
Ticareti canlandırmak birazda sizlerin elinde, satış işlemlerinizi iyinet üzerinden gerçekleştiriseniz ticaretteki canlılık da buna paralel olarak artacaktır.