Evet olay TESETTÜR FACİASI dır..
Bugün 3 ayrı başlık altında irdelediğim, bu olay AKP zihniyetiyle 4 yılda nerelere gelindiğinin net bir fotoğrafıdır.
İşi siyesaete dökmeyi doğru bulmuyorum ben, ben herhangi bir parti taraftarı değilim ama bu kadarıda çok fazla.
Olay sağlık skandalıdır ona bakarsanız birçok reform yapılmıştır AKP iktidarı sırasında ama kimse aferin size demiyor. Ben çok yanlış buluyorum bunu siyasi olarak değerlendirmeyi.
-Ortadaki rapordan başhekim bir ay sonra haberdar oluyor!
.
Buda sağlık skandalı olduğunu göstermiyormu size? Bir siyasi parti hastanenin içini nasıl yönetsin?
-Türban üzerine perukla doktorluk yapmak çok normal görülüyor !(türban takmayan doktor dendi-YALAN)
Bunu hem doktorlar hem gazeteler hem oradaki vatandaşlar yalanladı, bu doktorların aynı işlemi daha önce defalarca yaptığı kanıtlandı, eee öyle görülmek isteniyorsa devam edilebilir...
-Doktorları ve başhekimi savunmak üzere,AKP ve dinci basın seferber oluyor!..
Doktorlar ve basın savunulmuyor hiçmi gazete okuyup haber izlemiyorsunuz? Buradaki savaş tamamen birbirine taraf olan habercilerin birbirlerine çamur atmasından ibaret, biri diyorki böyle biri diyorki şöyle... AKP ve dinci basın ne demek Allah aşkına... Devletin resmi kurumları bu konuda araştırma yapıyor, soruşturmalar açılmış siz bunu bir siyasi partiye bağdaştırıyorsunuz.
Bakın bu devletin yönetimi konusunda birbilginiz yok ise hiç konuşmayın bence... Çünkü bu devletin başına hangi parti gelirse gelsin ne tarz düşüncelere sahip kişiler gelirse gelsin bu devletin kanunları vardır, kuralları vardır... Böyle bir olay karşısında yapılacak olayda çok basittir, soruşturma açılır ve sorumlular kanunlara göre cezalandırılır... Siz ne bekliyordunuz? İdam edilmelerinimi? Bence demokrasiden çok uzak bu tarz düşünceler, özgürlüğün, demokrasinin, cumhuriyetin ne demek olduğunu dahi bilmiyor hala demekki ülkemizde insanlar...
Eğer insanların sizinle aynı düşüncelere sahip olması gerektiğini savunuyorsanız ve bunuda zorla, çamur atarak, araştırmadan soruşturmadan yapıp, kanun ve nizamdan uzak söylemlerde bulunacak bir yönetim şekli arıyorsanız Küba ya gidebilirsiniz, yada Rusya ya gidip SSCB nin tekrar canlanması için çalışmalar yürütebilirsiniz.
Ama biz burada herkesin düşüncelerine saygılı, dini ne olursa olsun, ırkı ne olursa olsun bir arada yaşayabileceğimiz bir ortam istiyoruz.
Ben AKP iktidarının taraftarı bile değilim hiçmi hiç umrumdada değiller ama çok uzatıldı bu konu ve çok saçmalanıyor, çünkü dinci bir parti dediğiniz partinin dincilikle alakalı bir iş yaptığını hiç görmedim, daha doğrusu din üzerinden siyaset yaptıklarını hiç görmedim ama şu duruma bakılırsa onların karşıtı olan herkes dini alet ederek siyaset yapıyorki (AKP dincidir vurun kahpeye) bu hiçte hoş değildir.
Milletin seçtiği kişilere saygılı olun. Herşeyi siyasete bindirmeyin, doğrularınızı kanıtlarınız çerçevesinde sunun bana kalırsa bu tip hareketler hiç yakışmıyor.
Çevir gazı , yanmasın derler buna...
Çevir kazı yanmasın : )
Ve son
Çocuk, evet gördüm, sendin deseydi artık bir hafta sonra domuz bağıyla bağlanmış ölü bir şekilde bulunurdu, manyak çok, devlet çocuğu koruyacağına bir de tutmuş hastaneye götürmüş, o kadınla yüzleştirmiş, sonra da kendi gazetelerinde diyecekler ki iftira, yalan, komplo....
Bu kafalarla nasıl bilim adamı oluyorlar inanamıyorum ,ayrıcada çok meraklıydık saçınıza.Bu arada hangi hacı-hoca icat etti bu türban yerine peruğu çok merak ediyorum, dinen patentinimi aldılar?
Bu peruk olayının nasıl bir uydurmaca olduğunu herkes gördü, bende herkes gibi hastanelere gidiyorum nedense böyle vakkalar görmüyorum çok üzücü.
Ayrıca çocuğun ailesi açıklama yaptı diye şimdi çocuk ve çocuğua karşı taraf oldu bir kısım medya ve bir kısım
PARTİ severler... Allahınızı severseniz yapmayın böyle bir olayı siyasete bürümeyin, çünkü böyle şeyleri gördükçe ben hiç yapmayacağım birşeyi yapacağım ve gıcık olduğum bir sürü insan olmasına rağmen AKP ye oy vereceğim. Hani devlet birşeyi yapsa suç yapmasa suç. Bizim insanımız öyle bir yönlendiriliyorki, devlet ne yaparsa kötüdür.
Bunun örneklerini çok görebiliriz, herşeyi meydanları savaş alanlarına çevirenler, insanlara zarar verenler hep bu mantık sahibi kişiler.
Rahmetli Aziz Nesin'in dedigi gibi, bunlar (gericiler) dunyaya gozlerinin yerine , cinsel organlariyla bakiyorlar.
Aziz NESİN müslüman değil ateist bir yazardır, ateist olduğu için öldükten sonra kendisine
Rahmetli, Allah Rahmet eylesin vb. sözlerin söylenmesini istememiştir ve zaten doğruda değildir. Müslüman olmayan bir kişi öldükten sonra eğer saygı duyuluyor ve seviliyorsa
Toprağı bol olsun denilir. Gerçi Aziz NESİN gibi büyük bir yazar bile bunları daha önceden anlayıp sırf koyun gibi arkamdan gelenler olacaktır, bu yüzden bunları açıklayayım demiş ama okumadan kafadan bu kadar oluyor işte.
Namaz kılan herkesi, ben müslamın diyen herkesi, başı örtülü olan herkesi gerici diye hitap eden zihniyeti kınıyorum, bence bu zihniyet gericiliğin daniskasıdır.
Ki bunu bayan olduğunu düşündüğüm birisi söylediğinde dahada bir üzüldüm, demekki bayanların hak ettiklerini insanlar yüzyıllar önce en doğru şekli ile yapıyormuş diyeceğim ama benim dinim olan İslam bunu yasaklamış ve bayanlarada İNSAN gibi yaşama hakkı vermiştir... Tabi bunları görebilmek içinde ne gerekir bilemiyorum.
Kolay gelsin