Themaniac birden fazla kullanıcı açarak sahte itrader kullandığı için "defalarca" banlanmıştır. Her seferinde yeni kullanıcı açıp tekrar gelmiş, herhangi bir açıklamada bulunmamıştır. Ayyuka çıktıktan sonra bana özel mesajla ulaşıp iyi ki yaptım suratıma vuruyorsun deyip yaptığını itiraf ettikten sonra forum üzerinde huzursuzluk çıkartmaya devam etmiştir. Sürekli nisan/mayıs girişli forumda geçmişi olmayan insanların kendisini koruması, itrader ve re vermesi de zaten belirgin bir göstergedir. İşin komik yanı kendisi bu tarz kandırmaya yönelik davranışlarını itiraf etmesine rağmen, forumda allah, din, hak, hukuk üzerine sürekli mangalda kül bırakmayan insanların, dürüsttür, şöyledir böyledir diye gelip burada ahkam kesmesidir. Lafın kısası, şansını iyi kullanamamış süresiz olarak uzaklaştırılmıştır. Yeni açtığı hesaplar da süresiz olarak banlanacaktır.
Bu açıklamayı bir kereye mahsus yapıyorum. Herkes kendi işine baksın. Burası çocuk bahçesi değil. Sürekli olarak forumda geçmişi olmayan insanların "tanırım iyi çocuktur" mesajlarıyla uğraşacak enerjimiz yok.
Bu konuyu kapattıktan sonra tekrarında benzer konu açanları da forumdan uzaklaştıracağımı bildirmek isterim. Yönetim kararlarına yapılacak şikayetler ile ilgili yapmanız gerekenler bellidir. Post şikayet ve administratorlar'a PM atabilirsiniz.
Konuyu açan isabkk kullanıcı adı da aynı IP'den bağlandığı için kendisi de uzaklaştırılmıştır.
aynı IP range'inden kayıtlı kullanıcılar;
AlexaRankIndir Şubat 10
enisaksu Ocak 15
incredible Mart 6
photoshop Mart 20
themaniac Nisan 2
Bu kadar dürüstlük timsali arkadaş haftaya bir yedek hesap açmış.