Cenk ve Erdem beylere uzaktan kumanda ve komuta edebileceğiniz, şahane interaktif mekan 9 Küsürlü Hareket yayın hayatına başladı! Geliniz, emsali görülmemiş bu ortamı kendi gözlerinizle görünüz. Cenk ve Erdem beylerle hoşbeş edip, 9 küsürlü hareketi bulmaya çalışınız. 9 Küsürlü hareketi ilk bulan 200 kişiden biri olunuz, Ruffles'tan şahane bir kupa kazanınız, ilk 200 kişiden biri olmayınız, eğlendiğinizle kalınız.
KAMPANYA BUGÜN BAŞLADI
Ruffles kupa bardaklar bitmeden hemen gönderin
doğru cevaplara sitemizden ulaşabilirsiniz
http://www.ibrahimkoknar.net/viewtopic.php?t=678
Tıklayın katılın bedava uçak bileti kazanma şansını yakalayın
www.atlasjet.com
diğer kampanyalar için
www.ibrahimkoknar.net
Avrupa ülkeleri, Rusya, A.B.D. ve Avustralya'daki sabit hatlar ile 40 dakikalık görüşme paketi sadece 10 YTL/100 kontör*.
Yurtdışı Bayram Kampanyası kapsamında A.B.D., Avrupa Birliği ülkeleri (Almanya, Avusturya, Belçika, , Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Güney Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsveç, İtalya, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Macaristan, Malta, Polonya, Portekiz, Slovenya, Slovakya, Yunanistan), Bulgaristan, İsviçre, İzlanda, Norveç, Rusya ve Avustralya'daki sabit hatlar ile 40 dakika konuşma paketi sadece 10 YTL/100 Kontör.
Kampanyadan alınan 40 dakika başvurudan 30 gün içerisinde kullanılmalıdır. Kullanılmayan dakikalar geçersiz olacaktır.**
Kampanyaya son katılım tarihi 31 Ocak 2006'dır.
* Fiyatlara tüm vergiler (KDV ve ÖİV) dahildir.
** Fatura hat sahipleri kampanya dakikalarını içinde bulundukları dönemden bir sonraki fatura dönemi sonuna kadar kullanabilirler.
--------------------------------------------------------------------------------
Başvuru
Yurtdışı Bayram Kampanyası'na kaydolmak için kısa mesaj içerisinde ABONE yazın, boşluk bırakın ve YURTDISI40 yazıp ücretsiz olarak 2117'ye yollayın.
Kısa Mesaj metni:
ABONE YURTDISI40
--------------------------------------------------------------------------------
Kimler Kullanabilir?
Kullanım Koşulları
Yurtdışı Bayram Kampanyası'ndan tüm Bireysel tarifelerdeki aboneler yararlanabilirler.
Notlar:
Hattın milletlerarası görüşme yapmaya açık olması gereklidir. Bu işlemi Online İşlem Merkezi'nden veya 444 0 532 Turkcell Müşteri Hizmetlerini arayarak yapabilirsiniz.
Kampanyaya sadece 1 kez katılınabilir.
Kampanyadaki dakikaları ücreti olan 10 YTL faturalı hat sahiplerinin bir sonraki faturasına yansıyacaktır, 100 kontör ise Hazır Kart sahiplerinin hattından başvuru sonrasında düşülecektir.
Kampanyada alınan 40 dakika teyid mesajı geldikten sonra 30 gün içinde kullanılmalıdır. Kullanılmayan dakikalar geçersiz olacaktır.
Kampanyada alınan 40 dakika sadece kampanya kapsamındaki ülkelerdeki sabit hatları Türkiye'den ararken geçerlidir.
Kampanya kapsamındaki dakikalar bittikten sonra yapılan ve kampanya kapsamına girmeyen konuşmalar normal ücretlendirilmeye devam edecektir.
Turkcell, yayınladığı "Yurtdışı Bayram Kampanyası"ın geçerlilik tarihlerinde ve / veya ücretlendirmelerinde önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
2006'dan aşk mı, eğlence mi, para mı, sağlık mı diliyorsunuz? TurkcellWAP'a girin dileğinizi tutun, hediyeler sizin olsun.
Wap.turkcell.com.tr'deki "Dilek Tut Kazan" linkine tıklayın; aşk, eğlence, para, sağlık ile ilgili melodi, duvar kağıdı, oyun, chat ve paketlerden beğendiğinizi alın! Üstelik tüm içerikler yeni yıla özel, %25 indirimli! İçerik satın alan 5 kişiye Sony Ericcson Walkman telefon, 50 kişiye 500 kontör/125 dakika kazanma şansı! Her 10 kısa mesajlık içerik, yeni bir çekiliş hakkı kazandırıyor.
Eğer kampanyadan bir yakınınız yararlanacaksa, kendi cep telefonu ile sizin kampanya kodunuzu, doğum yılınızı ve kullanmak istediği Worldpuan miktarını aynı şekilde 4433'e gönderebilir.
Hemen Turkcell WAP sayfasına tıklayın, kazanmaya başlayın!
Kampanya tarihleri: 15 Aralık 2005- 14 Ocak 2006
Notlar:
Kampanyaya bireysel ve kurumsal aboneler katılabilir.
Talihli olarak hat sahibi esas alınacaktır.
Kazanan talihliler 25.01.2006 tarihinde Akşam Gazetesi'nde, ertesi gün
www.turkcell.com.tr web sitesinde yayınlanacaktır.
46 günde 46 nokia cep telefonu kampanyası
http://www.turkcell.com.tr/index/0,1028,300868,00.html
diğer kampanyalar için
www.ibrahimkoknar.net
ibrahimkoknar' Alıntı:
Coca Cola toplam 560 kişiye Vestel çift kapılı buzdolabı veriyor...
En az 1 tanesi benim
ayrıntılı bilgi için
www.ibrahimkoknar.net
en az 1 tanesi benim demiştim ve sözümü tuttum
1 adet vestel buzdolabı kazandım
1 tanede yedek var
calisko' Alıntı:
Bu kampanyadan nasıl yararlanıcaz anlamdım ben 46 gun boyunca selfservis hizmetlerini kullanmakmı gerekiyor?
hangi gün selfservis hizmetlerini kullanırsan o güne ait olan çekilişe katılıyorsun.
20 playstation2 ve 250 adidas top'tan biri senin olsun
http://www.ibrahimkoknar.net/viewtopic.php?t=812
CNN TÜRK'te yayınlanan Futbol Ekstra programında sorulan soruyu bilin, her hafta bir kitap kazanın.
Bu haftanın sorusu: Aşağıdaki takımlardan hangisi son iki senede antrenör değişikliği yapmamıştır?
A) Fenerbahçe
B) Gençlerbirliği
C) Konyaspor
D) Galatasaray
Cevabınızı, adınız, soyadınız ve size ulaşabileceğimiz bir telefon numarası ya da açık adresinizle birlikte
[email protected] adresine gönderin, İletişim Yayınları'ndan Tanıl Bora'nın yazdığı "Takımdan Ayrı Düz Koşu" isimli kitabı kazanma şansını yakalayın...