R
reisabi
Misafir
yeni bişey yokmu yawww
Valla benimde mng kargo not bırakmış. "Şubeden alın kargonuzu" yazıyor. Hem güldüm hem kızdım.. Ama çantamı yoksa koroplastınkimi bilmiyorum.DeviLLe' Alıntı:Benimki gelmiş ups le evde bulamıyınca yazılı kağıt bırakmışlar kapıya geldik yoktunuz gibisinden. geri götürmüşler yarın getireceklermiş aradım
Bu öğlen 12 de gittim. Kapalıydı. Aslında beni tanıyorlar işyerime getirebilirlerdi ama nottan bile belli baştan savma biryer oldukları..Duman' Alıntı:mng subesıne git bak bakalım neymiş.)
milkali falan çikolatalı kampanya oldumu bilelim ibo.. severiz çikolatayıfatihhk' Alıntı:koroplast alelade bi poşet içinde yollamış bizim çöp torbalarını.
eve gelince şok oldum
gerçi evdekilerde alıştı artık ama soruyorlarda durmadan noluyor nerden geliyor bu hediyelerin kaynağı diye...
bu arada milkanın kampanyasınıda kazandım.çikolataları 3 hafta sonra falan yolladılar ama baya yollamışlar (çikolataların toplam piyasa değeri 45 YTL falandır :d)
ibrahimkoknar a tekrar teşekkürler...
Bende kazanmışım ama birşey gelmedi. Mavijeans teki forma adres yazmışmıydık ? Hiçbirşey hatırlamıyorum ben.SLiM_BoY' Alıntı:Mavijeans Mavikupa'dan hediye kazananların hediyeleri adreslere gönderilmiş.Evde kimseyi bulamadıkları için bir kağıt bırakmışlar.Kargodan alacağız artık hediyemizi
trextra' Alıntı:Bende kazanmışım ama birşey gelmedi. Mavijeans teki forma adres yazmışmıydık ? Hiçbirşey hatırlamıyorum ben.
ibrahimkoknar' Alıntı: