Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Tüm Kampanyalar Burada!!!

Duman

0
Üye
Herkese Usp ilemi gönderıldı acaba mavijeans sporcu çantasi?

trextra

0
Üye
DeviLLe' Alıntı:
Benimki gelmiş ups le evde bulamıyınca yazılı kağıt bırakmışlar kapıya geldik yoktunuz gibisinden. geri götürmüşler yarın getireceklermiş aradım :)
Valla benimde mng kargo not bırakmış. "Şubeden alın kargonuzu" yazıyor. Hem güldüm hem kızdım.. Ama çantamı yoksa koroplastınkimi bilmiyorum.

F

fatihhk

Misafir
koroplast alelade bi poşet içinde yollamış bizim çöp torbalarını.
eve gelince şok oldum :D
gerçi evdekilerde alıştı artık ama soruyorlarda durmadan noluyor nerden geliyor bu hediyelerin kaynağı diye...

bu arada milkanın kampanyasınıda kazandım.çikolataları 3 hafta sonra falan yolladılar ama baya yollamışlar (çikolataların toplam piyasa değeri 45 YTL falandır :d)

ibrahimkoknar a tekrar teşekkürler...

blink

0
Üye
fatihhk' Alıntı:
koroplast alelade bi poşet içinde yollamış bizim çöp torbalarını.
eve gelince şok oldum :D
gerçi evdekilerde alıştı artık ama soruyorlarda durmadan noluyor nerden geliyor bu hediyelerin kaynağı diye...

bu arada milkanın kampanyasınıda kazandım.çikolataları 3 hafta sonra falan yolladılar ama baya yollamışlar (çikolataların toplam piyasa değeri 45 YTL falandır :d)

ibrahimkoknar a tekrar teşekkürler...
milkali falan çikolatalı kampanya oldumu bilelim ibo.. severiz çikolatayı

SLiM_BoY

0
Üye
Mavijeans Mavikupa'dan hediye kazananların hediyeleri adreslere gönderilmiş.Evde kimseyi bulamadıkları için bir kağıt bırakmışlar.Kargodan alacağız artık hediyemizi :p

trextra

0
Üye
SLiM_BoY' Alıntı:
Mavijeans Mavikupa'dan hediye kazananların hediyeleri adreslere gönderilmiş.Evde kimseyi bulamadıkları için bir kağıt bırakmışlar.Kargodan alacağız artık hediyemizi :p
Bende kazanmışım ama birşey gelmedi. Mavijeans teki forma adres yazmışmıydık ? Hiçbirşey hatırlamıyorum ben.

disconnect

0
Üye
Onaylı Üye
Ben mavikupa çantasını aldım.
Basit ve ucuz bir eşya taşıma çantası.
Ama hediye hediyedir. :)

ibrahimkoknara ve SLiM_BoYa forum üyelerine hediyeler kazandırdıkları için teşekkür ederim.

DeviLLe

0
Üye
trextra' Alıntı:
Bende kazanmışım ama birşey gelmedi. Mavijeans teki forma adres yazmışmıydık ? Hiçbirşey hatırlamıyorum ben.

evet yazdık adres bilgilerini fln. istersen ups ile görüş telefon aç bölgendeki UPS firmasına. ismini soy ismini söylersin mutlaka hakkında bilgi verirler.