İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tüm Kampanyalar Burada!!!

T

türkelit

Misafir
Bu Mesajı okurken sakınha çay filan içmeyin haa...
Söylemesi benden !

I

ignorant

Misafir
ibrahimkoknar, bisey sormak istiyorum. 11 milyara yakın hediye kazandım demişsin, inanıyorum sana ama gene de içime kuşku düşüyor. sence bu pepsi bu arabaların üçünü de çekilişle verir mi? internet sitesinde noter huzurunda çekiliş falan demiyor çünkü. yanlış anlama, sana değil pepsiye inanmıyor gibiyim.. ne dersin, bu çekilişlerde gerçekten veriyorlar mı hediyeleri? [email protected] adresine e-mail atabilirsen cok daha fazla sevinirim ama burası da olur. bu arada açtığın başlık için teşekkürler.

ibrahimkoknar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
ignorant her şirket yaptığı ve ilan ettiği bütün hediyeleri vermek zorundadır. Böyle çekilişlerin hepsi de noter huzurunda yapılmaktadır. Belki pepsinin sitesinde yazmayabilir ama gazetelerdeki reklamlarında mutlaka yazar. Ama yine de bu hediyeleri verdiklerine inanmıyorum dersen pepsinin çekilişini yaptığı zaman sende çekilişi izlemeye gidebilirsin. Herşeyi gözlerinle görebilirsin.

www.9876543210.net

ne kadar iyi bir tahminci olduğunu gösteriyorsun. Şampiyonlar ligi ve uefa kupası maçlarını tahmin ediyorsunuz bunun karşılığında ise dereceye girenler sponsor firma tarafından ödüllendiriliyor. Oyun 9 Ağustos'ta başlıyacak.
Yarışmaya katılmak ücretsiz...

O

ochan

Misafir
nescafe ye basvurdum da sonuc alacamı pek zannetmiyorum.
reklamoyu.com a katıldım.
tesekkurler ibrahim
bu arada turkcell hattıma 1 an once kontor yuklesem iyi olcak kampanyalar 1 er 1 er kacıyo.
bu arada haberiniz varmı bilmiyorum. doritos un arabasını kazanan arkadas yarısmayı su isimle kazandı: HOTCORN.
bence pek orjinal degil.ama beni sevindiren kazanan kişinin genç olması.40 yaşında biri kazansa o arabayı içim yanardı.

ibrahimkoknar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
valla bence de HOTCORN ismi pek orjinal değil ama jüri biz değiliz tabi ki
bende MAMMA ve NEFFİS isimlerini göndermiştim ama bişey çıkmadı.

http://www.migros.com.tr/migros/musteri1_3.htm

Bu dönem soruya doğru cevap veren kişi SİMTEL SU ISITICI kazanacak

Sorunun doğru cevabı: 5.190.000 TL

22 TEMMUZ 4 AĞUSTOS tarihleri arasında soruyu doğru cevaplayanlar listesinin tam ortasındaki kişi talihli olacaktır.
biraz zor ama şansınızı bir kere deneyim bence. bana bir keresinde çıkmıştı.

ücretsiz check up kazanmak isteyenlere duyurulur

http://www.e-kolay.net/saglik/PromosyonDetail.asp?PID=1579&HID=1&haberID=148172

10 kişiye Chevrolet

http://www.kiler.com.tr/kampanya.cfm

O

ochan

Misafir
bu show tv de ki sorunun yanıtı nedir.ben 30 diye salladım?
coca-cola ya 2 sms gonderdim.1 sey cıkmadı henuz.kampanya son 1 haftasına girdi.

H

Herbalife

Misafir
Bunlar Şubat ayının kampanyaları. Son kullanma tarihleri çoktan dolmuş :)

ibrahimkoknar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
kampanyanın son haftası katılım sayısı 200 bini aştı. 300 kişiye motorlu scooter çıkacak. İnşallah içimizden birine çıkar.

O

ochan

Misafir
abi oyle yazarsan.11 milyar liralık hediye kazandım diye tabi deger :)
ben daha 1tane b*k tan fanta cantası ve 2003 fanta genclik konseri kaseti dısında 1 sey kazanmadım. ki bunun için de 6 tane kutu fanta aldım:)
ibrahim--> tu tu tu masallah nazar degmez işallah :)
neyse ligler acılıyo ntvmsnbc den ve mackolik de sanal futbol ayagı 1 sey kazanırız belki. gerci hep bana koyuyolar ntvmsnbc de ama olsun denemeye deger

T

tikkyboy

Misafir
valla bu aralar işler cidden kötü durumda ark.lar bende geçenlerde bir-iki t-shirt filan kazandım o kadar (o da bayağı eskiden gelmesi gerekendi, yani ümidi kesmiştim :) ) bu arada ligler başlayınca herkes bildiği ödül veren siteleri yazar, biglook'ta da yanılmıyorsam güzel şeyler oluyordu...

O

ochan

Misafir
tikkyboy biglook un adres ney?ben biglook.com a baktım alakasız 1 yere benziyodu.

O

ochan

Misafir
tikkyboy uye oldum şimdi tahmin yarısması var sanırım super lig 1. hafta. o sitede sanal futbol yokmu?
google dan sanal futbol diye arattım.
takimtaklavat.com diye 1 site buldu ama site acılmıyo.
1 de e-kolay uyelerin oynayabilecegi site buldum.
mackolikte oyun oynamak için altın uye mi olcaz???aylıgı 15$ :(
1 de www.koaka.com da oyun oynayabilir kazandıgınız puanlarla cekilişe katılabilirsiniz ama cok puan toplamadıgınız surece sansınız cok az.
www.sivilcelerim.com oyun oynayıp puan toplıyonuz sonra ay sonun da ilk 10 a girenlere t-shirt veriyo net de tanıştıklarım kişilerin bazılarına gondermiş bazılarına gondermemiş:) şansınıza kalmış yani.

O

ochan

Misafir
ibrahim yine dokturmussun.
gecen dream tv de pentagram yuxexes e konuk olmuş tu soru sordular bilene pentagram dan pena ve t-shirt veriyolardı soru acayip kazıktı.internetin altnı ustune getirdim bulamadım sonra salladım 1 sey.daha ses cıkmadı sanırım kazanamadım.
yine az once dream tv de happyhours programı rock on cock a 4 bilet veriyomuş 1 kac da thisrt veriyomus mail gonderdim t-shirt istedim. bakalım ne olcak.
ntvmsnbc gecen sene adidas urunleri veriyodu. ama bu sene 1 sponsoru yok gibi gozukuyo.ne hediye vercek.
mackolikde de kadromu kurmadım bu hafta unutmusum:(
matrixfutbol da gecen senenin kadroları var.mesala murat hacıoglu diyarbakırda:)
2-3 tanesi hariç digerleri dogru duzgun 1 sey vermiyor:(
ibrahim hepsini yazmış bende webden parayla satılan seyleri nası beleşe bulacagınızı yazıyım bari:
www.avea.com.tr gunde 10 msj beleş avea hattı olan yoksa 1 yakınızın telefonu ile uye olun.
www.webcini.com/posta 1gb e-mail
www.freefax.com bedava fax gonderebilirsiniz.
www.sanalcafe.net bedava mp3
www.oyalan.com bedava mp3

L

LiL_CaT

Misafir
hehe

bu arada bende yasakparagol.com sitesinden Beşiktaş forması kazandım insaalh gelcek

B

Bedavalar-Net

Misafir
selam

Arkadaslar size birsey danismak istiyorum.

Benim bir link arama sitem var.Birseyler yapmak istiyorum,biliyorum cok acemice konusucam simdi,15 günlük yada 30 günlük bir aktivite yapsam,T-shirt hediyeli.Bunu hit ugruna yada bir cikar ugruna düzenlemek istemiyorum,sadece biraz renk gelsin kendi net yasamima.

Nasil birsey düzenleyebilirim?Basit bir yarism yada ne olabilir,hic birsey aklima gelmiyor.

T-shirt lerin hepsi markali olacak,Fila-Adidas-Kappa gibi

Bu aktivitenin tutulup tutulmamasi önemli degil,5 kiside katilsa yeter bana.Amac bir aktivite olsun.

Selamlar

O

ochan

Misafir
ya konuyu buraya taşımak istemezdim ama hani ben senin sitenden 5.600.000tl kazanmıştın niye gondermedin.artık sana pek guvenim kalamdı.
yinede t-shirt konusunda tavsiyelerde buluncam:
+tshirt lere site adresini yazarsan hittinin artmasında yardımcı olur
+cekiliş yolu yerine puan sistemi kullanarak ver
+marka cok onemli degil bence

B

Bedavalar-Net

Misafir
Merhaba,o sistemi bir arkadasim düzenlemek istedi,bende izin vermistim,aradan 1-2 hafta gecti ama daha sonra tutulmadi dedi kapat dedi kapattim,o arkadasimla baska bir nedenden dolayi(usa ya okumaya gitti)irtibatim kesildi.Sevgili arkadasim bunu simdi senden duyunca cok üzüldüm.Ben yedekde hala duruyorsa(serverde cünki ise yaramadi denilince sildim)banka bilgilerini alir hemen yollarim parani.Bu hatayi arkadasim da yapsa bu site benim sorumlusu benim özür dilerim.Kayitlarda bulamazsam senden banka bilgilerini alir yollarim.

T-shirt konusunda:

Peki kazanani nasil ispatliycam,bunun icin ne yapmaliyim?

selamlar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5