Üstad, mezkur sayfalar hakkındaki gelişmeleri takip edip bizi bilgilendirirsen seviniriz
sıkayet ettım saol
Ekleme: sıkayet ettım saol
Merhaba Arkadaslar ilk konuya bakdigimda benimle pek bir alakasi yokdu, sonra yapilan yorumlar benide alakadar edince yorum yazma gereginde bulunuyorum..
Oncelikle Benim irkim Kurd, Mehsebim ALevi, Kizilbas, Vatani gorevimi yaptim Vergimi odedim. Bunlar benim bu ulkede azda olsa soz sahibi olmami gerektiren nedenlerdir..
isin asli sudur aslinda kimse su soruyu sormuyor.. 80 Yil oncesine kadar bu 2 halk kardescesine yasarken ne olduda simdi dusmanlar.. Kim bu halki birbirine dusurdu. gecmisde Yasasin halklarin kardesligi denirken simdi Kurdler naletleniyor.. Her Kurd PKKcidir diye bir kayde yok..
Bilincli Bilincsiz yorumlariza Sineye atip Ben Yinede Bir Alevi Kurd olarak sunu soyluyorum..
YASASIN HALKLARIN KARDESLIGI
Burada atıfta bulunulan kesim teröristler ve bu teröristleri destekleyenler.
İlgili facebook sayfalarında Silopi'de şehit olan bir polisimizin haberinin altında öyle şeyler yazıyordu ki devamını okuyamadım kapattım.
Bizim tepkimiz bu insanlara, bizim tepkimiz durduk yerde otobüse molotof kokteyli atanlara. O durakta bekleyen ve hayatını kaybeden sivillerin ne suçu vardı?
Neden bizim verdiğimiz vergilerle; devletimizin inşaa ettiği yapıları, araçları yakıp yıkıyorlar. Kardeşlik bu mu?
Ha sen diyeceksin "ben bunları desteklemiyorum".
İşte burada anlatılmak istenen de bu. Tepki sana ya da kürtlere değil, tepki bu kalleşliği yapanlara. Kan döknek için çabalayanlara.
Burada atıfta bulunulan kesim teröristler ve bu teröristleri destekleyenler.
İlgili facebook sayfalarında Silopi'de şehit olan bir polisimizin haberinin altında öyle şeyler yazıyordu ki devamını okuyamadım kapattım.
Bizim tepkimiz bu insanlara, bizim tepkimiz durduk yerde otobüse molotof kokteyli atanlara. O durakta bekleyen ve hayatını kaybeden sivillerin ne suçu vardı?
Neden bizim verdiğimiz vergilerle; devletimizin inşaa ettiği yapıları, araçları yakıp yıkıyorlar. Kardeşlik bu mu?
Ha sen diyeceksin "ben bunları desteklemiyorum".
İşte burada anlatılmak istenen de bu. Tepki sana ya da kürtlere değil, tepki bu kalleşliği yapanlara. Kan döknek için çabalayanlara.
Aynen kastetmeye çalıştığımızda bu ama gel görki bazıları yüzünden diğer kürtlerin adıda lekeleniyor ki bunu kürt yaptı diye işaret ederek göstermek yanlış olur bunun kürtlükle değil insanlıkla alakası var.Merhaba Arkadaslar ilk konuya bakdigimda benimle pek bir alakasi yokdu, sonra yapilan yorumlar benide alakadar edince yorum yazma gereginde bulunuyorum..
Oncelikle Benim irkim Kurd, Mehsebim ALevi, Kizilbas, Vatani gorevimi yaptim Vergimi odedim. Bunlar benim bu ulkede azda olsa soz sahibi olmami gerektiren nedenlerdir..
isin asli sudur aslinda kimse su soruyu sormuyor.. 80 Yil oncesine kadar bu 2 halk kardescesine yasarken ne olduda simdi dusmanlar.. Kim bu halki birbirine dusurdu. gecmisde Yasasin halklarin kardesligi denirken simdi Kurdler naletleniyor.. Her Kurd PKKcidir diye bir kayde yok..
Bilincli Bilincsiz yorumlariza Sineye atip Ben Yinede Bir Alevi Kurd olarak sunu soyluyorum..
YASASIN HALKLARIN KARDESLIGI
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.