Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sırplar, direkt olarak sorumlu değildir diye karar çıktı Lahey'de. Yani Sırp'lara bu işin hesabı sorulamayacak veya tazminat için hak iddia edilemeyecek.
Bravo adamlara. Allah tan bu dünyada sorulmayan yanlarına kamış değil.Yoksa insan gece uyuyamaz.Gücümüz yetse ibret olsun diye burada da hakettiklerini versek.
allah belalarını versin bu kadarıda yapılmaz ya yarınsına kadar izleyebildim
insan kendini zor tutuyo hesap sormamak için ama bu iş akılla mantıkla çözülmeli
Bana gelen tanitim mailinde "Ermeniler oldurulen yuzlerce Azeri icin Hepimiz Azeriyiz demedi." seklinde bir giris ile baslayan guzel bir yazi vardi fakat konuyu polemige cevirmemek adina sadece adresi vermek istiyorum. Site ingilizcedir. Yapan arkadaslara tesekkurler. Tipki Srebrenisa katliami gibi Hocali katliamida sadece o soykirimi yasayanlarin hatirladigi vahset olarak kalmistir. Ne ermeniler ne sirplar cikip bunun hata oldugunu vahset oldugunu soylememislerdir. Ve Arkalarindaki guclerde ulkemize insanlik dersi vermeye calismaktadir. Rakel Dink'in dedigi gibi, "Hepimiz Ermeniyiz diyenler Ermeni olmadi, Tipki okul yillarinda her gun Turkum dogruyum caliskanim demekle bizim Turk olmadigimiz gibi". Bu baglamda Hepimiz Azeriyiz demekten gocunmamaliyiz. Sonucta birgun Azeriyiz demekle Azeri olmaktan korkmamali aydinlarimiz.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.