Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar saks kelimesinin anlamı cins demektir yani cinsiyet, ama bizde anlamı başka amerikalılar ve yabancılar genelde saks diye arama yapmazlar, o sayfaya a*ult yazın bir de öyle bakın amerikanın olduğunu göreceksiniz, olay bu
ben bu rakamların çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü Adana'nın 2. olması mantıklı değil bence. İstanbul'un nüfusu Adana'nın 6-7 katı belki de.
Adana'da % olarak daha fazla olabilir belki buna birşey diyemem ama toplam rakamda Adana'nın dünyada 2. olması bence çok mantıksız.
Not : eğer burada google ın verdiği link % belirtiyor ise o zaman doğru olabilir inancındayım.
Ama birde farklı açıdan bakın düşmüş 2004-2006 arasında ve aynı dönemde eğitim artmış.Buda bardağın dolu tarafı
ayrıca bencede kesinlikle bu miktarlar oran.Yani interneti az olanyerlerde daha büyük azim gerekli interrnete girmek için.İnsana bu güdümü de demekki en çok butip şeyler veriyor beriki taraftan internet heran el altında olanlar diğer şeylerede zaman ayırabilliyor. Yetişmiş insan dağılımı zaten biliniyor..
Ancak eğer oran şeklinde olmasa nüfusuyla kesinlikle istanbul kimseye bırakmaz ilk sıraları.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.