ultrasponsor güven vermiyor gibi

0
Onaylı Üye
Üye
bide şunu soragım. yeni servera geçildi deniliyor ama sayfalar yarım saatte açılıyo. bence daha iyi bir server olmalıydı.

0
Onaylı Üye
Üye
Server değiştirmemizinde sebebi buydu. Fakat 3 tane büyük site daha bugün sisteme dahil oldu. Şimdi aynı serverda kapasite artırımına gidiliyor. Bu kadar talep geleceğini düşünmemiştik.
Sorun Salı günü akşamı düzelecek, bana verilen bilgi bu yönde.

0
Onaylı Üye
Üye
eski kayıtları görebilirsiniz tinax.net ten

Bildiginiz uzere server ve para birimi sistemi degıstirilirken, eski komisyon
bilgilerinizi yeni hesaba alamamistik. Eski bilgileriniz yeni sisteme elle
girilecektir.

Fakat, eski sistemdeki bilgilerinizi gormek istiyorsaniz:
http://www.tinax.net adresinden bu bilgileri istediginiz her zaman bakabilirsiniz.
(Sadece hesap kontrolu icin kullaniniz, giris icin eski uyelik bilgilerinizi
kullanabilirsiniz.)

benim görüşüm;

ultrasponsor iyi bir girşim ancak galiba sizede bir sponosr lazım mali açıdan :)

sistem talebe tam karşılık vermiyor sanırım. ben yavaş açılmasından şikayetçiyim.
hızlı ultrasponsor daha çok iş yapar!

tşk.

0
Onaylı Üye
Üye
sponsor ödemelerini gerçekleştiriyor. server değişikliği sırasında ödeme istedim. cuma günü eft emri verildi. pzt sabahı da para elime geçti.
bence gönderdikleri maillerden bile anlaşılıyor ki güvenli bir sistem.

0
Onaylı Üye
Üye
denemek için siteme reklamlarını koydum ama siteleri göçmüş.

K
karakter
Misafir
Beyler benim ultrasponsora zerre kadar güvenim kalmadı şu saatten sonra agzıyla kus tutsa işim olmaz bi işi yapıyorsanız eşşegi sağlam kazıga baylamalısınız, yok bu kadar ilgi beklemiyorduk yok şöyle yok böyle hikaye bunlar ) sırtımdan ne kadar para kazandıysanda haram zıkkım olsun başka bişey demiyorum,

herkeze iyi çalışmalar

0
Onaylı Üye
Üye
ne oldu iki gündür girilmiyor siteye

0
Onaylı Üye
Üye
bugün gelen yeni maillerinde eski üyeliklere başka bir site üzerinden girilebileceğini oradan kontrol yapılabileceğini söylemişler bu siteden yanlış gelmez gibi geliyo bana çünkü arada ciddi payları var. Böyle birşeyi riske etmezler

0
Onaylı Üye
Üye
var var olmasınada hafta başı server degişti hesaplar sıfırlandı bugun gene hesaplar sıfır. bide demişlerki 10 YTL bonus yerine 5 YTL hibe. bu ne anlama geliyor anlamadım. yani 20 YTL ye ulaşınca 30 olarak alıyoduk şimdi 25 olarak mı alacas yoksa 35 mi anlamadım ama bakalım zaman ne gösterecek..

0
Onaylı Üye
Üye
20ytl olunca 30ytl olarak ödeniyordu. 10 ylt si avanstı bir sonraki ödemede düşülecekti. Son ortaya çıkan sorunalrı bir nebze olsun telafi etmek için 5ytl hibe olarak avansı değiştirdik.
20 ytl yerine 25ytl alacaksınız. 5ytl de bizden. Sonraki ödemeleriniz etkilenmeyecek.

0
Onaylı Üye
Üye
ben bütün reklamlarını kaldırdım sitemden

ben bütün reklamlarını kaldırdım sitemden

bu gidişle çok üye kaybedersiniz.

Y
yudt
Misafir
Bence gayet iyi.Ödeme istedim 3 günde geldi.Çokta iyi ilgileniyorlar.Siteler biraz kasıyor ama işe yeni başlayanlar için bu kadar kusur olur.gittigidiyordan sonra en iyi türk sponsor bence.zaten bu ikisinden başkada yok.

Geri