Dinçer Bey ile uzun uzadıya konuştuk ve sağolsun gerçekten çok detaylı bir biçimde bilgilendirdi. An itibari ile ben de bu sistemi denemeye karar verdim. Yardımı ve yol göstericiliği için DinçerAydogdu'ya teşekkür ederim.
Dinçer Bey ile uzun uzadıya konuştuk ve sağolsun gerçekten çok detaylı bir biçimde bilgilendirdi. An itibari ile ben de bu sistemi denemeye karar verdim. Yardımı ve yol göstericiliği için DinçerAydogdu'ya teşekkür ederim.
Dinçer Bey gercekten yararlı bilgiler verdi saolsun,bu işten ciddi ciddi kazanc elde etmek isteyen biriyseniz kesinlikle kendisiyle görüşmelisiniz
bugünün şanslısıda ben oldum galiba {:
en sonunda uygun bir zaman denk getirip, 1saatten fazla sürede,
işin inceliklerini, ayrıntılarını anlattı ve güzel tavsiyelerle olayın ciddiyetini
ve kolaylığını anlattı..
eğer bu konuda kendinize güvenip, sürekli ve günde en fazla 1saat ayırabilirim derseniz
gerçekten kazanç edebilirsiniz..
tekrardan DincerAydogdu'ya TEŞEKKÜRLER.
Storage.to bu site ödeme yapmaz bu siteye emek harcamayın google de araştırabilirsiniz bu site ödeme yapmıyor.
Netload.in ise minumum 50 dolarda ödeme yapar 25 dolarda ödeme görünür ancak 25 dolar ve 50 dolara kadar sadece premium hesap alabilirsiniz.
Netloadda bir diğer olayda premium hesap almadan ftp yi kullanmazsınız.Ayrıca 100 mb altı dosyalara ödeme yada puan vermezler bunuda unutmamakta fayda var.
Önerileriniz için teşekkürler fakat bilmiyorum başlığa dikkat ettiniz mi ancak başlıktaki kaçırdığınız kısmı vurgulamak isterim.
Upload karşılığı ödeme aldığım yerler
Bahsettiğim yerlerle en az çalıştığım firma olan storage.to'dan 5 ödemem var, ancak diğerlerine göre ödeme döngüsü daha yavaş işliyor, bu doğru. Netload.in'in 50$ alt limiti olduğunu da zaten ilk mesajımda belirttim. Lütfen daha dikkatli okuyunuz. Son olarak zaten arkadaşlarla paylaştığım yöntemde ftp erişimi gereksizdir.
Siz x hane almışınızdır benim xxx hane 2 aylık ödemem vardır ve hala içerdedir.
Henüz x7'den ödeme almadım. 25€'da ödeme yapacakmış. Önümüzdeki günlerde bilgi veririm.peki bu x7.to nasıl bir site yani ücreti ne kadar oldğuğ zaman veriyor parayı zamanında yatırıyormu
Özel mesaj gönderdim.Çok güzel anlatmışsınız varez içeriğe çaktırmazsan bişey olmuyor gördüğüm kadarıyla bir çok indirme sitesi hotfile kullanıyor. Bende pm ile küçük bir bilgilendirme alabilir miyim. şimdiden teşekkürler