Bizler, mesajlarımızda kimseyi suçlamıyoruz. Yada yönetimden birilerinin bu görevi hak etmediğini, layıkıyla yapamadığını sorgulamıyoruz. Sadece balık baştan kokar atasözüyle, bu işe en iyi çözümü sizin bulacağınızı düşünüyoruz.Bugün bu konuda tartışılabiliyorsa, moderatörüde, adminide, üyeside gelip yazı yazabiliyorsa, bu durumdan çıkışında olduğunu görebiliyoruz. Bence yönetimi değişitrmek, yada feneri birisine, birilerine devretmek çözüm değildir.Şu andaki yönetim, eksikleri çok iyi belirleyebilir.. Paylaşım yapabilecek 3-5 tane arkadaş aranıza katılırsa ben eminimki çabucak canlanır. İnsanların ekmek yediği konulara yönelmek çok mantıklı.İlgi çekici, yazı yazdırıcı yada okutucu şeyleri yapmak, diğer konularıda canlandırır görüşündeyim.Eskiden farklarımız vardı, tekrar farklılık kazandırmak gerekir foruma.Biliyoruzki, biz burada tartışırken sizde yönetim olarak kendi aranızda tartışıyorsunuz.Bizim sorunumuz sizle değil, kendimizle.Ama bu ışığı tutacak olanda sizlersiniz.Nasılki, yanlışım bu diyebiliyorsanız, çözümüde bu demelisiniz.Yada çözüm üretenlere şans vermelisiniz. Nefusa, disconnect, visit gibi değerli üyeler bu yükü kaldırabilirler. Hataları yönetimde değil bireylerde görmek isteriz. Trdownload çok sevdiğim birisidir ( kendiside bilir sanırım ). Sorunları masaya koyduğunda, çözümleri de üretir.Eğer inanıyorsa dört dörtlük yarışma yapacağına, sorumluluğu alıp o yapar. Bu tarz görev bölüşümleriyle gerçekten de bu forum canlanır..