- Reaction score
- 87
şu temanın renkleriyle biraz oynasak
(bkz: digitalpoint)
(bkz: digitalpoint)
Farkettiniz mi bilmiyorum ama artık sitede kimse kimseye yardım etmiyor bilgisi olan insan bile onlara çantada keklik olan sorulara cevap YAZMIYOR...
Yine bu insanların zoru ne sorularına geliyoruz.
Şimdi örneklerle gidelim
http://forum.iyinet.com/webmaster-genel-konular/
Yukardaki bağa tıklayın ve yanda cevapları 0 ama görüntüleme oranları 25 - 30 olan konulara bakın ben soruların cevaplarını bilsem durmayacağım cevaplayacağım ama malesef bilmiyorum...
Üstadlar ya da bilenler şöyle düşünüyor olabilir buraya yazan Google' da da arar bulur nitekim benim konularımdan birisi öyle oldu bende aradım buldum ingilizce makalelere girdim ama ya bilmeyenler...
Üstadlar ya da bilenler şöyle de düşünüyor olabilir banane kardeşim öğrensin bulsun araştırsın tamam o zaman ama forum.iyinet.com neden var ?
Ya da gözlerinden kaçıyor insanların bu komik olur çünkü o kadar eskisi kadar sirküle yok formumuzda..
Adam açıyor tr.gg uzantılı ya da blogspot.com uzantılı bir site sonra buraya kopyalıyor nasıl olmuş diye bir kaç kere uyardım insanları birşeyler yapmak istiyorsanız KENDİ CÜMLELERİN ile KENDİ ÖZGÜN BİLGİLERİNİZ ile biraz daha kasarak PARA İLE ALAN ADI ALIMI (15 YTL ya iki gün sigara içme) ile ilerleme çalışın diye..
Neyse sanırım yine bu konuya da taraf olan ya da karşı olanlar yazacaklar ve böyle kapanacak ama demek istediğim kapanmasın bilen insanlar başkalarına yardım etsin çözüm olsun....
Teşekkürler ederim hepinize...
Kullanicilara yapilmis haksizliklar:
Kullanicilara yapilmis haksizlik konusunda sizlere katiliyorum, bizim elimizde sihirli bir degnek yok, bazen yanlis kararlar verebiliyoruz, inanin kim hakli kim haksiz diye karar vermek kadar zor birsey yok. Ve bu karari bizim vermemizin beklenmesi bizi daha da zor duruma sokuyor. Insanlar bizden yargic gibi karar vermemizi bekliyorlar. Oysa binlerce km uzaktaki adamin gercekte ne yaptigini yada yapmadigini biz nasil bilebiliriz. MSN ile ispatlandi deniyor, MSN dediginiz text mesaj yazilan bir ekran, istendigi taktirde istediginizi yazarsiniz o ekrana, karsida kimse olmasina gerek yok, yani delil olarak kullanilamaz.
Ben hala katılmıyorum kimseye. Ne iyinet'e ne de kullanıcılara. Artık desifre olduğu için yazıyorum, r10 gibi bir forum istemiyorum ben; ortada basarı da göremiyorum (iyinet'in yazdığı gibi). Basarı varsa eğer, o kadar botnetçi asalak adamın iyinet'te barınamamasıdır. Site sahibinin tanıdığına yalakalık yapan moderatörlerin olduğu yer basarılı olabilir mi? Ben bunlara direk geçiniz diyorum. Yasımdan daha çok sey yasadım (26), uzun vadede iyinet'in basarılı olacağına inanıyorum. Foruma f5 yapan moderatör isteyenlere de öpücük gönderiyorum buradan. Eğer iyinet moderatörlerinden daha deneyimli/bilgili bir kadro bulursanız, sizi yanağınızından da, alnınızdan da öperim. Tartısmaya da gerek yok zaten, arada uçurum var. Sadece yazık diyorum. Siz gidin limit400 projesine para yatırın. Anca kazıklanmaktan anlarsınız. Ben uyarınca da forumdan banlarsınız
Ben dolandırıcılara sahip çıkıldığını falan düşünmüyorum. Adamda dediğin gibi 3-4 tane "-" itrade var ise, o kişiyle akıllı olan zaten alışveriş yapmaz.
Ben sadece bir duraksama sezdim ve onu dile getirdim doğru veya yanlış. Sonuçta bende iyinet forumunu sevdiğim için bir şeyleri söyleme gereği duyuyorum. İyinet'in kendi yanlışlarını açık yüreklilikle söylemiş olması bence çok güzel bir başlangıç.
Moderatör konusuna gelince; moderatörlerin boş vakti olmayabilir, moderatör olurken paylaşım yapıcaz edicez diye söz vermemiş olabilirler, işinde gücünde adam olabilirler, ben bunlara bir şey demiyorum. Tabiki olabilir. Ama en azından boş vakti olanlarda kadroya katılmalı. Yada moderatörler arasında görev dağılımları olabilir. Mesajları kontrol eden, link değişimlerini kontrol eden, foruma canlılık getirmekle görev üstlenen vs..
1-2 ayda çok çabuk değerlendirme yapmışsın.
Bu arada yapılan öneri ve eleştiriler, yapıcı eleştiri olsa ve ekseriyetle bir konuyu işaret etse eminim yönetim kısmı da bunu dikkate alar. Herkes ayrı telden çalıyor.
Ben dolandırıcılara sahip çıkıldığını falan düşünmüyorum. Adamda dediğin gibi 3-4 tane "-" itrade var ise, o kişiyle akıllı olan zaten alışveriş yapmaz.
Ben sadece bir duraksama sezdim ve onu dile getirdim doğru veya yanlış. Sonuçta bende iyinet forumunu sevdiğim için bir şeyleri söyleme gereği duyuyorum. İyinet'in kendi yanlışlarını açık yüreklilikle söylemiş olması bence çok güzel bir başlangıç.
Moderatör konusuna gelince; moderatörlerin boş vakti olmayabilir, moderatör olurken paylaşım yapıcaz edicez diye söz vermemiş olabilirler, işinde gücünde adam olabilirler, ben bunlara bir şey demiyorum. Tabiki olabilir. Ama en azından boş vakti olanlarda kadroya katılmalı. Yada moderatörler arasında görev dağılımları olabilir. Mesajları kontrol eden, link değişimlerini kontrol eden, foruma canlılık getirmekle görev üstlenen vs..
kim onlar ya,ortaya öyle bir laf atıyorsun ki..sen moderatör olmak ister misin,ağır yük taşıyabiliyorsun sanırım?
Bizim insanımız çok ön yargılı o yüzden doğalBu arada not olarak belirtmek isterim, üyelik tarihi ile insan yargılayamazsın, ben iyinetin sadece toplist olduğu dönemde de buradaydım.
peki ben şunu sorarım o zaman bi kullanıcı olarak, moderatör olarak siteye benden daha az katkı yapman normal mi? sen moderatör olduğun siteye giremiyorsan soru soran insanla ilgilenmiyorsan ben niye ilgileneyim ki? ben de o zaman işime lazım olanı alırım çıkarım. madem bu senin işin öncelikle sen ilgileneceksin kusura bakma.