ya o kadar php koder var kimse bu kulalandıkalrı sistemi bilmiyormu yani uyarı sistemini admalar nereden biliyor lisanssız odugunu saglam bir php coder aslında 1 haftasını verse kodda degişiklik yapar derim..
yeniwebmaster' Alıntı:Powered by: vBulletin Version 3.0.7
Copyright ©2000 - 2005, Jelsoft Enterprises Ltd.
yerine indirdiğim TR dil dosyalarında farklı farkl şeyler yazıyor
bunun yerine kendi istediğim şeyleri yazsam sorun olur mu?
problem yaratır mı?
Lisansını aldık ama yinede sorayım bunu kaldırmak yada değiştirmek yasal mı değil mi ?
~Aykut' Alıntı:Powered by: vBulletin Version 3.0.7
Copyright ©2000 - 2005, Jelsoft Enterprises Ltd.
bunlar senin forumunun lisansli oldugunu belirtir.
eger onlari kaldirmak istersen ek ucret oduyorsun diye biliyorum
kutver' Alıntı:bende lisanlı var, bunu dağıtmam mümkün mü ?
eldeki lisansdanda olursun eğer tespit edilirsenkutver' Alıntı:bende lisanlı var, bunu dağıtmam mümkün mü ?
kutver' Alıntı:bende lisanlı var, bunu dağıtmam mümkün mü ?
KIZILKURT' Alıntı:Paşa paşa almak zorundasınız
bir çok kişi gördüm hepsi diyor ne yapabilecek ya felan diye ama uyarı maili geldi mi paşa paşa da kapatmak zorunda kalıyorlar
Telif hakkı hikayesi Deyil TELİF HAKKI !
hikaye ise neden bütün datacenterlar, müşterilerinin bile dedicated ini kapatmak zorunda kalıyor ?
datacenter kapatmak zorunda yoksa vBulletin mahkemeye verirse nanayı yer
bu kadar
Ayrıca korsan vbulletin gördüğünüz yeri şikayet edin www.vbulletin.com/piracy.php
Ne kadar çok şikayet
Olay vbulletin in olayı ! senin olayın değil, kimseyi ayakta alkışlamak zorundada değilsin. Ne güzel bir dünya ya gözlerim yaşardı, başkalarının hakkını kendi hakları gibi gözeten insanlar görüyorum bu şaşırtıcı. Hikaye hak hukuk hikayesi değil, bizim insanımızın => ben ödedim o da ödesin, benim sitem uçtu onunda sitesi uçsun, benim sunucum kapandı onunda sunucusu kapansın hikayesi.Bazılarıda google a ücretsiz botluk yapıyor, süper ultra mega yapay geri zekalı botlar , "aman şu site sadece adsense için düzenlenmiş hemen google a haber uçurayım, aman reklamverenler zarar etmesin, aman google ın prestiji düşmesin" de cart da curt da...pexolas' Alıntı:ahlaksızlığı ayakta alkışlayanlardan olmaktansa ispiyoncu olarak anılmayı tercih ederim.