pexolas' Alıntı:
ahlaksızlığı ayakta alkışlayanlardan olmaktansa ispiyoncu olarak anılmayı tercih ederim.
Olay vbulletin in olayı ! senin olayın değil, kimseyi ayakta alkışlamak zorundada değilsin. Ne güzel bir dünya ya gözlerim yaşardı, başkalarının hakkını kendi hakları gibi gözeten insanlar görüyorum bu şaşırtıcı. Hikaye hak hukuk hikayesi değil, bizim insanımızın => ben ödedim o da ödesin, benim sitem uçtu onunda sitesi uçsun, benim sunucum kapandı onunda sunucusu kapansın hikayesi.Bazılarıda google a ücretsiz botluk yapıyor, süper ultra mega yapay geri zekalı botlar , "aman şu site sadece adsense için düzenlenmiş hemen google a haber uçurayım, aman reklamverenler zarar etmesin, aman google ın prestiji düşmesin" de cart da curt da...
Sonuç Olarak:
1- Ne google ın ne vbulletin in ispiyonculara ihtiyacı yok, kendileri neler olup bittiğini anlayabilecek güçteler, ama illede ben bunlara destek olayım ecnebi kardeşlerimiz ortamı iyice ele geçirsin diyorsanız başka, buyrun gönüllü bot olun.Belki Madalya verirler.
2- Eğer gerçekten kendinizi dürüst buluyorsanız, iğneyi kendinizede batırabiliyorsanız, haksızlıklara adaletsizliklere "her zaman" karşı çıkın (Böyle insanlara bu ülkenin ihtiyacı var), kendi çıkarlarınız yada başkalarına olan gıcıklığınızdan değil.
Tabii bunlar benim düşüncelerim, isteyen katılır isteyen katılmaz.