Bir çok arkadaş gene iyineti kötülemiş ama farketmedikleri bir şey var ; iyinet kötünün iyisidir,bundan iyisi yoktur.
r10 da acaba her gün kaç kişi banlanıyor,kaç kişi küfür ediyor,kaç kişi kavga ediyor?
Kendini beğenmişler,cahiller,çocuklar,dolandırıcılar,utanmazlar,şeref yoksunları nerede ?
Vatan millet kurtarmış savaş gazileri gibi isminin yanına 20 tane farklı renkte rütbe koyduranlar r10 da mı yoksa iyinet te mi ?
İyinet çok mu iyi ? Hayır.İyinetin de hataları var ama bunlar göz ardı edilebilecek türden.
r10 gibi kuru kalabalık olacağına burada 15 tane kendini bilen üye olması yeterli.
Bu Mesajını Onaylamıyorum.
Tamam Dediğin Gibi Kendini Beğenmişler Çoluklar Çocuklar Şeref Yoksulları Var Ama 1000 De 1 Çıkıyor Bu Kişiler.
Her Ne Olursa Olsun R10 La İyinet i Kıyaslayarak Yaptıgınız Terbıyesızlıgın Ustunu Örtemezsınız Buda Bir Gerçektir.
Sen İyinetin Yaptıgı Hatayı Gözardı Edilebilecek Türden Olarak Göruyorsan Senınde Iyınetten Bir Farkın Yok O Zaman Eminim Yakın Arkadaş Oldugunuz İçin Bu Şekilde Konusuyorsun.
Ben Yarısmaya Katılmadım Zaten Katılmamda İşim Dahi Olmaz Ama Emek Nedir Iyı Bılırım Bu Yarısmada Asıl Hedef Ödulun Verılmek İstenmemesidir Bunu Salak Olan Salak Bıle Anlar Iptal Edılmesınden Dolayı.
Siz Saldırı Alıyorsunuzda Yarısmada Cırpınan İnsanlar Hıcmı Saldırı Almıyor Sankı Sizinki Can Herkezinki Patlıcan O Zaman
Sımdı Ben Bu Sekılde Durumu Özetledım Dıye Benıde Banlarsınız Siz.
Şunuda Söylemeden Geçemeyeceğim...
R10 da Her Ne Kadar 3-5 çapulcu Arada Cıksada Her Ne Kadar 3-5 Şerefsiz 3-5Kendini Bilmez Çıksada R10 un Ustune Tanımam Ben.
İyinetin Yaptıgı O 3-5 Çapulcu Dan Bır Farkı Kalmadıgı Dusuncesındeyım R10 La ıyınetı karıstırmanında bır anlamı yok r10 3. yarısmasını yapıyor onlar saldırı almıyormu? tabıkı alıyor pekı radmin neden senın yaptıgını yapmıyor cunkı senın begenmedıgın r10 senden daha kalıtelı bır yer.
O Kadar İnsan Belki Yemedi İçmedi Belkide Gecelerce Uykusuz Kaldı Sızın Yaptıgınız Yarısma Icın Pardon Yapamadıgınız Yarısma Icın Birde Iyınetı Savunan Arkadaslar var Bır Kactane Sızlerede Acıyorum Yalakalık Yapmanın Bır Anlamı Yok Iyınetın Arkadasısınız Yada Samımısınız Sohbetınız Var Dıye Iyınetı Savunmanız Gerekmıyor.
Iyınetın Bıttıgı Gundur.
Kolay Gelsın.