Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet Silver Arkadaşlarım Webmaster Forumlarında Neden Vbulletini Tercih ediyoruz SMF olsa da webmaster sitelerinde takılırmısınız.Yeni yapacağım proje hakkında fikir toplamak istiyorum.
Sponsor arayacağına - ki bulamazsın büyük ihtimalle - MyBB ile başla daha sonra siteden gelir elde edersen forumunu VB'ye dönüştürürsün, bana kalsa scriptin hiç bir önemi yok o ayrı.
Forum deyince akla gelen script Vbulletin'dir. Vbulletin'in binlerce kişi tarafından kullanılması daha çok kişiden yardım alabileceğimiz anlamına gelmekte. Aynı zamanda Vbulletin kullanımı çok güzel ve bence çok basit olan bir scripttir. Bu yüzden tercih ediliyor olsa gerek.
İlk önce internetten para kazanacak kadar bilgiye ve tecrübeye sahip ol ondan sonra bu bilgi ve tecrübenle kazandığın parayı bu işe yatır güzel script tasarım vs. yaptır. O zaman tutma ihtimali yüksek. Sen başlamadan bitirmeye kalkıyorsun işi
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.