Iste o gün geldiginde is isten gecmis olmasin....Biz ilgileniyoruz onlar yerine, sadece sabredelim.
Iste o gün geldiginde is isten gecmis olmasin....Biz ilgileniyoruz onlar yerine, sadece sabredelim.
Arkadaşlar Amacım Forumu Kötülemek Değil. Kötüleyecek Olsam Gider Başka Forumlarda Yaparım ya da Bu Forumu Kullanmak Yerine Diğer Forumlarda Dolaşırım.Artık Durumdan Kaynaklı Olarak Sıkılmaya Başlamamdan Dolayı Yazma Gereği Duydum.
Forum Bence Şuan Hiçte Webmaster Forumu Gibi Değil Benim Şikayetçi Olduğum Konuda Burası . Danışma veya Yardım İçin Bir Konu Açıyorsun 1-2 Kişiden Başkasından Ne Bir Öneri Ne De Yardım Geliyor. Lafım Yöneticilere Değil Ancak Forumda Hiç Bir Etkinlik Göremiyorum. 200 Üye Online Oluyorsa Webmasterlık Bir Konu Açılıyorsa Bu 200 kişiden En Fazla 2 Kişi Yazıyor. Nerede 198 Kişi?
Diyeceksiniz ki Herkesin İşi Var Nasıl Yazsın. Forum Adı Üstünde Bilgi Alış-Verişi'nin Yapıldığı Yer. Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. İnsanlara Ücretsiz Yardım Etmeyi Zarar Olarak Düşünmeyin Lütfen Elbet Size Geri Dönüşü Olacaktır.
İnsanları Anlık Potansiyel Müşteri Olarak Görebilirsiniz Ancak Devamlılığını Sağlamakta Sizin Elinizde.
Örnek ; Ertürk Daha önce hiç alışveriş yapmamış olmama rağmen şuana kadar bana en çok yardımcı olan kişidir kendisi. Bundan Sonrada forumda ilk ticaretimi yapacağım kişi olması da bundan kaynaklı.
Herşey Değişir ve Güzel Olur İnşallah. İyi Forumlar...
Forumu yalnızca sorunlarımız olduğu zaman soru sorduğumuz bir mekan olarak değil, sorunları olan kişilerin problemlerini çözme yeri olarak da görürsek çok daha ileriye gidebiliriz bence.
Ayrıca akahaita yazdıklarımın tamamını okusaydın yazdıklarının boş yere ve yanlış kişiye yazıldığını farkedebilirdin. Yinede ilgilendiğin ve düşüncelerini yazdığın için teşekkürler.
Mesajların hepsini okumadım, ve dikkat ettiysen ilk mesajına yorum yaptım. Kusura bakma...
İmzanıza artık link ekleyebilirsiniz.
konu altıncı sayfaya gelmiş ve 24 satte 53 tane cevap almış, açılan çoğu konuda bu derece ilgi görürken hala forum aktif değil diyenleri anlamak güç. Çılgınsolist kardeşim ocak 2011 de üye olduğundan bu yana kaç adet kural dışı konu report ettin yönetime ve bunlardan kaçı hakkında işlem yapılmadı, bunları açıkça yazabilirsen oturur tartışırız yönetimi. Ben kendi adıma haftada 3-5 report yapıyorum ve hepsine bakılıyor, kaale alınmayan reportum olmadı hiç bugüne dek, ne report ettiysem ilgilendi yönetim..