- Reaction score
- 255
meslek sahibi webmaster grubundayım, gerçekten çok zorluyor bazen
birde sprocu webmaster yazsana bekliorum
tabi akla böyle bir soruda geliyor işsizsen nasıl webmaster sin
Çok teşekkürlerimi sunarım gerçekten ben bi öğrenci webmaster olarak çok büyük zevk ile okudum
Nurçin, henüz 11 yaşındasın. Kusura bakma ama 11 yaşında biri webmaster olamaz.
11 yaşında bir çocuk, nasıl oluyorda senelerin webmaster sorunlarını düşünüyor...@RabbitHole Webmaster olmak güzel,zor ve keyif verici. Ama webmasterların genelien şöyle bir baksak asosyal olduğumuzun farkına varacaksınızdır,tabii bu herkes için geçerli değil.
11 yaşında bir çocuk, nasıl oluyorda senelerin webmaster sorunlarını düşünüyor...
*konuyu Pedagog arkadaşıma gösterdim ve sordum; dedi ki,
"malesef bu yazılanları iyi okuduğunuzda(cümleleri,kelimeleri dikkatli incelediğinizde) 11 yaşındaki bir çocuğun yazacağı şeyler değil, en az 20-25 yaş arası bir kişi yazmış,
Çünkü bir çocuğun düşünceleri bunlar olamaz, daha ergen bile değil," dedi..
*peki amacını sordum; dedi ki
"güven sağlamaya çalışan biri, kendini size yakın hissettirmeye uğraşıyor,"
-----------
ayrıca yönetime soruyorum,
11 yaşındaki birinin forumda ne işi var, facebook bile 13 yaşından küçükleri kabul etmiyor....
Buraya yorum yapmadan geçmek istemiyorum.
Siz hiç mi hatırlamıyorsunuz o yaşlarınızı? Bende o yaşlarda başladım ve açıkçası yaşım da o kadar büyük değil şu anda da. Para kazanmayı öğretemezsiniz demişsiniz. Onlar bütün tecrübelerini paylaşmak istiyor, insanlar yararlansın istiyorsa siz bunu yapmıyorsanız bırakın da yapanlara mani olmayın.
Ben o yaşlarda bütün forumlara üyeydim iyineti sonradan keşfettim tabii ki. Onlar size bu zamana kadar saygısızlık yapmamış, sizin bu saygısızlığı yapmanız hoş olmuş mu? Bence biraz kendimizi sorgulayalım. Ayıp. Buraya yorum yapmadan geçmek istemiyorum.
Siz hiç mi hatırlamıyorsunuz o yaşlarınızı? Bende o yaşlarda başladım ve açıkçası yaşım da o kadar büyük değil şu anda da. Para kazanmayı öğretemezsiniz demişsiniz. Onlar bütün tecrübelerini paylaşmak istiyor, insanlar yararlansın istiyorsa siz bunu yapmıyorsanız bırakın da yapanlara mani olmayın.
Ben o yaşlarda bütün forumlara üyeydim iyineti sonradan keşfettim tabii ki. Onlar size bu zamana kadar saygısızlık yapmamış, sizin bu saygısızlığı yapmanız hoş olmuş mu? Bence biraz kendimizi sorgulayalım. Ayıp