İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

www.gazzin.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OsmanAtabey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
1.5 aylık gazzin kullanıyorum keşke benim sitelerdede bi hata, açılmamama sorunu, aktif olmama sorunu veya teknik servis cevap vermiyor gibi sorunlarım olsada buraya yazsam :D

Şunlarıda tekrar hatırlatalım :) Tabiki bu başlık altında gazzin.com u desteklemeyenler veya beğenmeyenler olucak ve yorumlarını ekliyecekler.Bu arkadaşlarada saygı duymak lazım.Şu anda bu fiyata bu teknik destek hizmetini + reseller özelliklerini bulabileceğiniz yerler çok az.

Bu başlığı açarken gazzin.com 'u tanıyan varmı diye sordum kimse tanımıyordu.Aldım denedim ve 1.5 aydır kullanıyorum hiçbir sorunum yok.İlerde gazzin.com 'un bu hizmetinde bir sorun olursa onun yerine bu özellikleri veren reseller hosting şirketi bulmak oldukça kolay yeterki biraz araştırma yapın.

Bu arada gazzin.com dan reseller alan arkadaşlar gazzin içindeki forumlarda açılan konuları ve detayları okudumu çok merak ediyorum.

1. Tavsiye : Resellerden anlamıyorsanız, 6.95$ veya 9.95$ veya 15.95$ 'a dünyanın en hızlı ve sorunsuz resellerini veya hostingini arıyorsanız, derdinizi anlatabilecek düzeyde ingilizce cümle kuramıyorsanız veya yaşadığınız sorunu karşı tarafa düzgün, kısa ve anlaşılır bir biçimde anlatamıyorsanız.Gazzin.com dan reseller almayın bence.(Çünkü yaşadığınız en küçük bir sorunu Gazzin.com dan kaynaklandığını sanacaksınız ve buraya gelip gazzini öneren kişilere laf söyliceksiniz veya vs....)

2.Tavsiye: Ben reseller nedir bilmiyorum ama ögrenirim, 6.95$ veya 9.95$ veya 15.95$ 'a dünyanın en hızlı ve sorunsuz reseller veya hostingini aramıyorum, sözlükten bakarak ingilizce cümle kurarım, araştırırım sorarım denerim eğer sorunun benden kaynaklanmadığını görürsem bu sorunu kısa ve anlaşılır olarak karşı tarafa anlatabilirim, her ufak hatayı bu başlık altına yazıpta milleti galiyana getirmem diyorsanız.Gazzin.com u ŞU ANDA gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsiniz.

OnurSQL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
msn 'e 2-3 kişi geldi gazzin windows reseller'dan şikayetçi, gazzin unix server üzerine uzmanlaşmış bir firma..windows server'ı ortama uyum sağlamak için açtılar sanırım :)

alca

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
linuxta ben hiç sorun yaşamadım ve 25. gündeyim hadi hayırlısı linux reseller alacaklara tavsiye ederim :)

Editor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar gazzin den başka yokmu bant ve alanı yuksek olan mp3 sitesi kuracagım buradan alacagım ama kaç gun dayanırki çok az özellikleri 27 usd lik var oda pahalı yardımcı olurmusunuz.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
OsmanAtabey abartmışsın biraz. Bende çok isterim gazzin de sorun çıkmasın. Denemek için 14 dolar lık paketi aldım. Memnun kalınca 100$ a kadar aylık verebilirim. Ama sonuçta sorun yaşadım ve memnun kalmadım. Tam sponsor aldım siteme ve bunlar oldu rezaletten başka birşey değil.

www.zalluk.com
www.ongunlarinsaat.com

iki site %100 aynı ve aynı database i kullanıyor. Biri database hatası veriyor diğeri vermiyor. Saçmalık işte. Herneyse sonuçta sorun yaşadım ve Windows Helm kullanıcısı olarak şu an memnun değilim. Sorunun düzeltileceğini söylediler bekliyorum. Elimden başka birşey gelmiyor. Günlük 150-200 lük hit alan sitemde sorun yaşadım durum bu.

OsmanAtabey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Senin kullandığın WİNDOWS RESELLER Benim kullandığım LİNUX RESELLER eğer bir sorun var diyorsan gazzin.com WİNDOWS RESELLER ALMAYIN diye başlık açabilirsin veya sorunun herneyse .... Bu adamlar yazmış forumun başına windows serverımızı yeni açtık diye yeni açılan serverlardada her zaman küçük problemler çıkar ve bunuda herkez bilir.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben gazzin.com u kötüleyen birşey yazdım mı? Ayrıca ne bu şiddet ne bu celal? Siz önerdiniz diye aldım ve bu sadece size güvendiğim için. Ne sizi suçladım ne başkasını bilerek ve deneme amaçlı aldım. Eğer sorunlar çözülmezse zaten deneme amaçlı değiştirmem kolay olur. Alın ya da almayın diye bir başlık açmaya gerek yok herkes bilgisini paylaşıyor. Reseller konusunda çok acemi olabilirim ama bu sorun yaşamam gerektiği anlamına gelmez. Onur sağolsun yardımcı oldu ve çok kolay olduğunu gördüm. Zamanla tecrübe edineceğiz. Herkes için hayırlısı olsun..

OsmanAtabey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
trextra neyse sana cevap yazmayayımda yine bu başlık alevlenmesin gereksiz mesajlarla.

Gazzin.com dan Reseller almak isteyen arkadaşlara öneriler :)

1. Bu dünyada babana bile güvenme derler.
2. Birisi size ben şunu kullanıyorum sende al derse önce orası hakkında detaylı araştırma yapın daha sonra kullanan başka kişileri bulun konuşun ve deneme yapmak için en ucuz deneme yolunu seçin.
3. Bir konu hakkında iyi veya kötü bir yorum yapacaksanız öncelikle iyi yönlerini daha sonra kötü yönlerini sayın.Tam terside olabilir :)
4. Yemek buldunmu ye dayak buldunmu kaç derler :) aslında buraya uymadı ama uydurucaz artık Şu anda Gazzin.com u yeme vakti buranın yemekleri kötüleşene kadar burda karnımızı doyurabiliriz.

ŞU ANDA GAZZİN.COM DAN LİNUX RESELLER ALIN ARKADAŞLAR WİNDOWSU BAŞKA YERDEN ALIN

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şunuda unutmasınlar tabi bugün Windows sunucusu sorunluysa yarın Unix te olabilir. Sonuçta 404 hatası basit bir hata değil.

alca

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
trextra' Alıntı:
Şunuda unutmasınlar tabi bugün Windows sunucusu sorunluysa yarın Unix te olabilir. Sonuçta 404 hatası basit bir hata değil.

dostum www.gazzin.com/forum adresine bakarsan windows serverlarını yeni almışlar ve sorun çıkası normal ama adamlar LINUX reseller işinde baya deneyimliler ve uzun zamandır da yapıyorlar ve bu konuda uzanlaşmışlar zaten yabancı host piyasasında kazandıkları itibar linux reseller üzerine...
Linux reseller de senin dediğin gibi bir sorun yaşamadım ama bu konuda detaylı bilgi istiyorsan sitenin forumuna bakabilirsin...... ;)
yani yarın bir gün sorun yaşarız diye linux hostta düşünmen bence yanlış windows host alacaksan ortada çok kaliteli ucuz yabancı host fimaları var sitersen özelden yazarım sana :)

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ucuzluk önemli değil kaliteli olsun yeter. Benim demek istediğim 404 hatası alıyorsam direk server çıkışlarında problem olabilir. Bunu basit bir hataymış gibi geçmemek lazım. Sabah durup dururken sitem db hatası vermeye başladı. bunu yeni olmalarına bağlayabilirim ama 404 ü bağlayamıyorum. Neyse zamanla görücez herşeyi. umarım daha iyi olur tüm server ları.

cpa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cepwap hesabım hala açılmadı. Başvurduktan 8 saat sonra mail attım neden açmadınız hala diye. Cevap verdi supporttaki eleman 24 saat içinde açılacak diye. Sonra bekledim 11. saatte tekrar bi mail atayım dedim. Bilgisayarın başındasın bana cevap verebiliyorsun ama 11 saatte hesabımı hala aktif edemedin bana bunu açıklarmısın dedim. Çok geçmeden cevap geldi ben sadece support bölümünde çalışıyorum yeni hesap açma yetkim yok dedi. Ki tam bu mesajı yazarken bida bakayım dedim bir mail gelmiş fakat boş anlamadım neden öyle şimdi tekrar mail atacağım. Bakalım nolacak. Bi hosting şirketinin ödeme yapılır yapılmaz hizmetini başlatamaması hiç hoşuma gitmedi ama... Bakalım hizmetleri nasıl...

alca

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
cpa' Alıntı:
cepwap hesabım hala açılmadı. Başvurduktan 8 saat sonra mail attım neden açmadınız hala diye. Cevap verdi supporttaki eleman 24 saat içinde açılacak diye. Sonra bekledim 11. saatte tekrar bi mail atayım dedim. Bilgisayarın başındasın bana cevap verebiliyorsun ama 11 saatte hesabımı hala aktif edemedin bana bunu açıklarmısın dedim. Çok geçmeden cevap geldi ben sadece support bölümünde çalışıyorum yeni hesap açma yetkim yok dedi. Ki tam bu mesajı yazarken bida bakayım dedim bir mail gelmiş fakat boş anlamadım neden öyle şimdi tekrar mail atacağım. Bakalım nolacak. Bi hosting şirketinin ödeme yapılır yapılmaz hizmetini başlatamaması hiç hoşuma gitmedi ama... Bakalım hizmetleri nasıl...

gerekli işlerleri yaptıktan 5 dakka sonra hesabımı active etmişlerdi dostu walla ilginç

cpa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
alca sen yanlış anladın ben gazzin hakkında değil resellerzoom hakkında yazdım bunu :) önceki sayfalarda resellerzoomda kaynadı konuya :D

alca

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
cpa' Alıntı:
alca sen yanlış anladın ben gazzin hakkında değil resellerzoom hakkında yazdım bunu :) önceki sayfalarda resellerzoomda kaynadı konuya :D

kusura bakma dostum yanlış anladım bu başlık gazzin.com başlığı olunca onu kastererek yazmıştım . ;)

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benimde mailim gelmemişti live chat ten daniel di sanırım onla konuşup almıştım hemen.

OsmanAtabey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Hale bak Gazzin.com başlığında başka host şirketinde yaşanan sorunlar konuşuluyor :)
Gazzin de sorun olmıyınca en iyi yöntem bu tabi başlığı karıştırmak

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
OsmanAtabey' Alıntı:
Hale bak Gazzin.com başlığında başka host şirketinde yaşanan sorunlar konuşuluyor :)
Gazzin de sorun olmıyınca en iyi yöntem bu tabi başlığı karıştırmak
Kardeşim sen gazzinin avukatımısın?

Editor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gazzin.com kredi kartı guvenlimi

gazzin.com kredi kartı guvenlimi kredi kartı ile host alsam sonradan problem olurmu donlandırıcılık felan

OsmanAtabey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
trextra böyle kardeşimli filan konuştuğuna göre senin bir sorununun var sanıyorum benim adres telefon belli olduğu için böyle sanal tartışmalara pek girmiyorum eğer işin yoksa msn ye gelde orda anlat derdini bana tanımadığın kişilerede kardeşim ağzıyla konuşma

Msn : [email protected]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.