beyler selam birinizin alt uyesi oldum galiba bende , 101 dolar yatırdım deneme maksatlı oda cunku haydan(hyip) ten gelen bi para gecen gun forumdan bir arkadasla konustuk bunları , bu tarz sitelerin degisik isimleri vardır, hyip,pyramid scheme,ponzi vs vs , yani demek oluyorki totalde hepsi yalandan dolandandır ama bu para kazanmıyacagınız anlamına gelmiyor. ama boyle legal bi faiz modelide yok bugun e-gold bile fbi tarafından arastırmaya alındı.
bir benzetme yapmıstık gecen gun buraya yazıyorum bu bir trendir onemli olan hangi vagonuna bindigin mesela 12dp uzun zamandır iyi kazanıyor ama cok uzun zamandır piyasada oyuzden bu satten sonra girenler son vagonlara yakın biniyorlar diye dusunuyorum onemli olan bastaki vagonlardan birine binip sermayenizi cektikten sonra gonul rahatlıgıyla kafa goz patlata patlata "karınızla"(a'da sapka var) cıvıtmanız mesela benim bu siteye baska yerden gelen 100 dolar karımı basmam gibi sonuc olarak hepsinde bir ya tutarsa mantıgı var , herkese kolay gelsin