S
Skeleton
Misafir
Verdiğiniz ipuçları ışığında birşeyler deniyorum ama bir tepki alamadım daha, du bakalım....
KerneL32' Alıntı:Yalnis anlamissin. GoogleBot 'u siteye sokup siteyi indexletmek ayri bir yontem bir gunde 4000-5000 yabanci tekil hit cekmek baska bir yontem. cektigin hitlerden dolayi neden atilasin ki ? google siten hit aldikca seni mi banlyior ? yok eger googlebot 'u siteye cagirmaksa olay ondan da atilmiyorsun. Cunku bu illegal bir yontem degil. var olan birseyi kullaniyorsun. Eger bu yontemi kullanani google banlayacak olsaydi neden boyle bir ozellik koymus olsun ki ? ve tekrar soyluyorum ... Googlebot 'u cagirmak tamamen farkli bir olay googlebotu iki seyden dolayi yaparsiniz. 1. domaini kaydettiniz sitenizi daha gormedi bile gormesini saglarsiniz ( 6-7 saat suruyor max 1 gun suruyor bu islem denemesi beles istediginiz siteyi 6 saatte googlenin gormesini saglayabilirim ) 2. google domaini gormustur ama dosyalari indexlememistir. o zaman botlari farkli bir yontem ile cagirirsiniz google bot dosyalarinizi indexler ...
Olay bundan ibarettir...
Kolay gelsin.
DefauLt' Alıntı:Herkes yaparsa, yapilan siteler arasinda secim yapar Google, degerliye degerini verir. Yine iyi olan kazanir... Bence pek ustelemeyin zaten boyle bir yontem varsa webde de bulursunuz. Arayin.
DefauLt' Alıntı:Eğer webde yoksa public bir olay değildir. Hiledir ya da arkadaşın keşfettiği bir açıktır
canparlak' Alıntı:google bot çağırmak cin çağırmak gibi bişi olsa gerek hueahe