Arap' Alıntı:Arkadaşlar neden template e takip duruyorsunuz bunu anlamış değilim. ornek verecegim www.hostim.com.tr(hostim.net) webhosting.info ya göre 2823 domain barındırıyor. Ama sitesi template bu kadar insan template bakmıyor önemli olan hız güvenlik ve müşteri ilişkileri. Örnegin BMW yi adamlar elleri ile mi yapıyorlar hazır robotlar kullanıyorlar ama hız,güvenlik ve müşteri yaklaşımı herkesi memnun ediyor. Piyasadaki çoğu host şirketinin ticket yazılımı bile yok uyelik sistemi yok sipariş takip yazılımı yok. Siz hala niye template diye tutturmussunuz. Ayrica makrohost'un sahibi arkadasa sunlari söleyim
20 yıldır bilişim sektörü derken yazarkasadan mı bahsediyorsun 20 yıl önce 1985 yapar ve ben 6 yaşındaydım o zaman daha star1 bile yoktu. Bence forumda reklam yapma zamanını müşteri memnuniyetine harca ama eger sermayen yoksa host isine baslamadan birak www.hostun.net ben herseyi tamamladim ama reklam verecek para bulamadım. Simdide satiyorum 275 ytlye
EGRİ OTURALIM DOĞRU KONUŞALIM ! ! !
ne demek neden takıyorsunuz templateye ? bir hosting firması var adamın herşeyi 4 - 4 lük siteyi kodlamış sistem oturmuş bir digeride var templatemonsterdan almış bi template 50 $ a bi ticket sistemi al sana hosting sitesi he pardon bide reseller kirası var dimi evet.. hosting firmasıyım diye geçiniyor ortalıkta kişi sonra template site diyince ne var kardeşim yapmasını bilmiyorum bilmiyorsan hosting satması zor bişe degil ekle panele düşür panelden bide resellersan basit sana sorulan soruyu git aldıgın kişiye sor kurtul böylece PROFESSİONAL bir hosting firması olmak mümkün mü ? sen reklamda versen bu siteyle başarılı olma şansın yoktur olmuycaktır olamazda.. he olamaz diyorum gider saftirik adamları denk getirirsen satarsın ama önemli olan işi bilene satmaktır ve işi bilen adam senden asla hosting almıycaktır.. hala diyorsunuzki neden templateye takıyorsunuz tmm kardeşim icon kullan resimleri kullan introları kullan cıkartıp siteyi birebir kullanmanada oha denir ne diyim yani adam DATACENTER ım var diyor sen diyorsun neden takıyorsunuz templateye DATACENTER diyor gelce hosting firmasıda out oldu artık DATACENTER in...