Arkadaşlar qdin bu reklam sisteminin bir bayisi yani satış ortağı oldugunu yazmış yani site sahibi degil. ben kendisini yakinen tanıyan biri olarak sohbetlerimizde juzy.net in arkadaşlık sistemine bile üye olmadıgını söyledi ki dogrudur. reklamlardan belirli bir komisyon alan biri olarak burada hizmet veren birine spamcı mars dan geldin gibi şeyler yakıştırarak bence bir sonuca varamazsınız. juzy.net qdin in güvenilir biri oldugu icin reklam olayını vermiştir bana kalsa yapmasa daha iyi ancak bence qdin bu konuda reklam alanlar için bir şanstır kimsenin emegi qdin de kalmaz. ki
www.xp.com.tr ortaklık sistemini qdin bizlere yaptı ve bu pencereden sizlere satış başı ücret vermek gibi bir projemiz var. ancak görüyorumki bazı olaylar bu ortamlara çok değişik yerlere cekiliyor.
Xp : Juzy.net de üyelere spam mesajlar atılıyormuş?
odin : dogrudur ben üye degilim hiç bir arkadaşlık sitesinide bu güne kadar üye olmadım sadece reklam ortaklıgımız var. ancak bu tür sitelere üye olanlar demekki bu tür arayışlar içinde olduklarından bu sistemi yazanlarda işin sürekligi icin bu yola başvurabiliyorlar. Yani kısacası gülü seven dikenini katlanır.
Xp :Bu Juzyin sahipleri eskiden spam dialer yapıyorlarmış?
odin : Bunu bende duydum şahit olmadım. 1 2 tane çıplak ahlaksız resim görüntü arayışına giren insanların sorunu ben indirmedim büğüne kadar böyle programlar yani kısacası herkez hakkettigini alıyor.
Dedi bende katılıyorum kendisine bazı yerlerde arz olmazsa talep olmaz.
iyi günler.