İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yeni Yıl Yarışması

• Konbuyu başlatan Xman
  • Başlangıç tarihi
X

Xman

Misafir
Yılsonu yaklaşıyor, yılsonuna kadar sürecek ve yeni yıl ödülü olarak verilecek bir ödül içeren farklı bir yarışmaya imza atalım iyinet olarak ne dersiniz. Webmaster arkadaşların bilgi ve becerilerini sergileyebileceği ama için işine çok fazla maddiyat ve kazanma hırsının girmediği bir yeni yıl yarışması ile 1-2 aylık bir faaliyet düzenleyebiliriz. Tüm üye ve yönetici arkadaşları bu konuda katılım göstermeye ve proje üretmeye davet ediyorum.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Güzel bir düşünce.

Şuan aklıma bir fikir gelmiyor ama düşünücem.

İlk etapta ödül adına bir kaç şey yazmak istiyorum. verilecek olan ödül bir maddi değere sahip olmayabilir, olsa bile bu değersiz olmalı ama verilecek olan hediye manevi açıdan bir değere sahip olmalı. Sadece bu değeri anlatabilmek için bir örnek verim: bir resim çerçevesi (içi dolu); maddi olmayan hediye olarak ise forum için bir index sayfası ve bu sayfaya da kazanan kişinin adı veya resmi olabilir...

Bu arada hediyeyi ben alabilirim, çünkü doğum günüm yılbaşına çok yakın, şimdiden kulis çalışmalarına başlamak lazım :D

X

Xman

Misafir
Örneğin herkesin kendi sitesiyle katılacağı ve üyelerin oyları ile belirlenecek iyinet 2008 in en iyi sitesi yarışması düzenlenebilir ve bu tek bir oylamayla yapılabileceği gibi belli kategoriler belirlenip her kategorinin en iyiside oylanabilir.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Herkes, her işi pek iyi bilmeyebilir. Bu anlamda yarışma kategorileri oluşturulabilir. Mesela;

*** Tasarım
*** PHP Yazılım
*** Program

Tasarım Yarışmasının Detayları : Forumdaki default tema üzerinde, forumu fazla yormayacak incelikte bir tema yapılabilir. Temalar bir sayfada ankete bağlanır ve oylama gerçekleştirilir. 2009 yılınada yeni bir arayüz ile giriş yapılmış olur.

Php Yazılım Yarışmasının Detayları : Vbulletin üzerinde eklenti yazılabilir. Örneğin; adsense pub numarası kayıt sayfasında istenir. Adminin panelden iyinetin, en faydalı makaleleri yazan üyelerin imzasında adsense reklamlarını göstermesi için bir onay bölümü yapılabilir.

Program Yarışmasının Detayları : İyinet Forumu tabanlı bir program yazılabilir. Örneğin; forumda yer alan paylaşım linklerinin çalışabilirliğini test eden ve kırık olanları arşivleyip yöneticilere bildiren bir program.

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
ince eleyip sık dokunması gerek, önceki gibi fiyasko olmasında..!

LanetLy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bir çömez olarak söz düşermi bilmem ama wpturkiye cok iyi düşünmüş bu yarışma işini ve söylenildigi gibi maddi değeri az manevi değeri yüksek bir ödül yarışmanın gidisatınıda etkilemez ee webmaster arkadaşlarda biraz kafa yorup canlanmıs olurlar :)

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
En iyi site yarışması olmasın. Hatta belki webmaster'lıkla alakalı bile olmayabilir. Biraz daha sosyal olabilir diyorum, sanal olmayan. Olağanüstü fantastik birşey olmasına gerek yok ama bugüne dek yapılmış basit webmaster yarışmalarından farklı olmasından yanayım.

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Büyük bir maddi ödül olmazsa sıkıntıda olmaz, maksat hem yarışalım hemde forum çok sessiz diyenlere bir aktivite olsun ;)

önemli olan ödülün büyüklüğü küçüklüğü değil, yapılacak olan bu yeni yarışmada güven tazelemek o yüzden ince eleyip sık dokunmalı diyorum ayrıca yapılacak yarışma webmasterlara birşeyler katmalı.

X

Xman

Misafir
Güzel bişeyler yapabiliriz, iyinetin fikrinide öğrenmek isterim.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Öyle bir yarışma olsun ki sonucu faydalı olsun.
Ypılmış olmak için yapılmasın.
Her 1 kişi için çok emek gerektirmesin ama az az eklenince ortaya bişey çıksın.

Gur.Kem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Her 1 kişi için çok emek gerektirmesin ama az az eklenince ortaya bişey çıksın.

Katılıyorum .

Bir yarışma isterim , az ama öz emekle kazanılabilsin :)

Bir yarışma isterim , heckerlerden uzak , adalete yakın olsun :)

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Burası internet ortamı ve wembaster ortamı ise konu da bunun üzerine olmalıdır diye düşünüyorum.
Örneğin herkes 1 ürün inceleyip o ürünün tanıtımını yapabilir.
En iyi tanıtım 1. olur.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Veya 1 işin adım adım nasıl yapıldığı anlatılabilir. Bir makale hazırlanabilir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.