İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yine ttnet Yine ttnet!

PetscHe

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Aralık 2010
Mesajlar
317
Reaction score
7
Konum
m€zar ba$I
hyr o sekilde dememistim benim evimde zaten netim var bi skintim yok o mobil modemi de disarida kullanabilirim ancak ama disarida da gezmeye bile vaktim olmuyor ise gidiyorum isten eve gelip 2 saat pc basindayim sonra tekrar yatiyorum disariya ciksarsam pc yi nie yanima alayimki gezebildigim kadar gezerim:D
 
E

Erturk

Misafir
Hocam hakaret etmenize gerek yok.
Şimdi siz türk telekom çalışanı olmasaydınız ve bu bahsettiklerinizden haberdar olmasaydınız ki çoğu kişi haberdar fakat yarım yamalak.. Emin olun sizde aynı tepkileri verirdiniz..

Cevap veren tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.

Yönetici bir arkadaşımız konuyu kilityebilirse sevinirim teşekkürler :)

Hayır hocam hakaret etmedim. Şunu demek istiyorum:

Herkes bu kampanyaları yada fiyat artışlarını vs vs bilmek zorunda değil elbette. Ama bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi Türkiye'nin bütün iletişim altyapısının Türk Telekom üzerinden gectiğini bilir. Hal boyle olunca TTnet yada Telekom'a bu tip yaklaşımlarda bulunmak bence biraz gereksizce.
 

Reborn

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Kasım 2010
Mesajlar
220
Reaction score
0
şu aptal sözleşmenin bitmesine 2 ay kaldı.Biter bitmez kapatıyorum ben ttneti..kablonete geçicem.
 
E

Erturk

Misafir
Ertürk Kimin Hangi Yaş Zeka Sınırına Girdiği Herkes Tarafından Belli Madem Hakaret ettin Bende TTNET iLE Yasadığım Ve Hala Devam Eden Sorunumu Yazacam...
Benim İmzam Olmadığı Halde Benim Adıma Nasıl Bilgisayar Alınmıs Diye Faturada Gösterilebiliyor.
TTnet Müşteri Hizmetlerini 100 Defadan Fazla Ve 100 Tane Mail Atmama Rağmen Ciddiye Alınmamak Geri Dönüş Yapılacak Safsatalarıyla Uyutulmalar.
Gecenlerde Yine Aradım Durumu İzah Ettim Bilgisayar Almadım Die Sözlesme Falan İmzalamadım Diye Müşteri Hizmetleri Bayan Tamam Dedi
İptal Etmek İstiyormusun Dedi Bende Kaç Gündür Neden Yırtınıyorum Dedim Bilgisayar Almamısım İptal Edin Diye Arıyorum Evet İptal Etti Ama Bu Ay ki Faturaya Bilgisayarın Tamamını Faturada Cıkacak Şekilde İptal Etti İşte Siz Busunuz

Kardeş aynı sorunu burada bizde yaşadık. 5112078 yerine 5112068 numaralı telefona HP G62 Bilgisayar verilmiş. Bunu yapan Müşteri Hizmetleri Mühendislerinden birisi. Tesadüf bu ki, olaydan hiç haberi olmayan adam internetini iptal ettirmek istedi. Gelen fatura 1580 TL :) Neden? Cunku bilgisayar bu adamın numarasına girilmiş ve kampanya bitmeden iptal ettiği için kalan bütün ücret talep edilmiş. Peki sonuç olarak ne oldu?

Adam yanımıza geldi. Durumu izah etti. İl Müdürlüğü ile temas kurup olayın doğruluğunu ispat ettik. Amcamız durumu açıklayan ve 3 ay boyunca yalandan yere faturasına gelen 40TL lik (Toplam da 120TL) ücretlerin geri ödenmesini talep etti ve işi halloldu...

Velhasıl kelam aynı sorunlar çok yaşanıyor. Nihayetinde sistemlerin başındakilerde birer insan. Bu tip durumlarda yapmanız gereken tek şey direkt bağlı bulunduğunuz il yada ilçe telekom müdürlüğüne gitmek.
 
E

Erturk

Misafir
Bakın ben yine aynı şeyi soyluyorum arkadaşlar....


Türkiye'nin bütün iletişim altyapısı Türk Telekom üzerinden geçmektedir. Hiç bir firmanın kendine ait özel şebekeleri yada frekans aralıkları yoktur. Türkiye'deki bütün fiber ağlar ve bakır kablo şebekeleri Türk Telekom'a aittir. Büyük şehirlerdeki Superonline , Turknet vs vs gibi firmaların verdiği fiber hizmetler kendilerine ait olup yine Türk Telekom'dan tahsis ettikleri alanlara baglanmaktadır.

Kısacası, siz baska bir firmaya da gecseniz yine farkında olmadan Türk Telekom altyapısı kullanacaksınız.

Devamlı yaşadığımız sorundan bahsedeyim son olarak...

Kırsal kesimdeyiz. Bulunduğumuz il ve ilçenin şebekesini devamlı yeniliyoruz. Bir abimiz SMILE ADSL alıyor. Bize gelen tesis bilgilerinde sadece Telefon numarası ve Port bilgileri gorunmektedir. Gidiyoruz adamın Portunu veriyoruz baglı oldugu santralden. Şebekede sıkıntı cıkıyor ve ADSL oturmuyor diyelim. Adam gelip bize bagırıyor cagırıyor. Bize niye bagırıyor ki ? :) Paketi Smile den almış. Git oraya soyle diyoruz. Cunku belli bir yer verdiğimiz farklı şirketlerin kullanıcılarına biz kesinlikle müdahale edemiyoruz. Abone bilgilerini bile goremiyoruz yani. Adam Smile yi arıyor. Smile Telekom a fax cekiyor. En gec 1 hafta içerisinde geri dönüş yapılmak zorunda arızanın giderildiğine dair. Ama farzedelim ki Turk Telekom müşterisinin aynı sıkıntısı oldu. Bu sefer Bilişim Ağları ile yaptığımız istişareler ile hattın neden oturmadığını anında buluyor ve sorunu hemen gideriyoruz.

Diğer mesajlarımda söylemiştim, yine söylüyorum....

Şu an siz interneti ilk elden alıyorsunuz. Geçmek istediğiniz alternatif internet sağlayıcıları yine Türk Teleom altyapısı kullanmakta. Bir sıkıntı anın da o şirket ile konusacaksınız, onlar bize fax cekecek, ekiplere arıza kayıdı verilecek vs vs vs :) Ama TTnet kullanıyorsanız arada hiç bir şirket olmuyor.


Bide son olarak; Türkiye'yi ve interneti beğenmeyen arkadaşlar yapılan istatistiklere aldanıp "En pahalı interneti biz kullanıyoruz" diye yakınıyorlar. Evet bazı ülkelerden pahalı internet fiyatlarımız ama daha geçtiğimiz aylarda Gürcistan'a baglı bulundugum ilçedeki (Posof) Türkgözü sınır kapısı üzerinden 1Gbps fiber bagladık. Adamlar kocaaaaaaaa ülkeye bunu yetirecekler :)

Çalıştığım firma olduğu için söylemiyorum ama inanın Türkiye'nin en değerli markası Türk Telekom. En basiti, yeni aldığımız Jadi Link fiber ağlar ile bir nevi ortadoğuda digital bir ipek yolu kurduk.

tt%20jadi.jpg


Şu an avrupa üzerinden amerika'ya olan çıkış hızımız 600Gbps ye yükselmiş durumda. Akdeniz'in altından geçen kendimize ait Fiber ağlarımız bulunuyor. Avrupanın orta ve guneydeki 16 ülkesini kapsayan 27 bin kilometrelik yeni bir fiber ağımız da var artık.

Invitel-Harita-Buyuk.png


Bu ve bunun gibi yatırımların sonucunda halen müşterilerine en iyi hizmeti vermeye calısan Telekom'un fiyatlardaki cuzi artışları bence fazla önemsenmemeli. Ki önemsenecek kadar büyük miktarlar değiller. Niye mi ? Azcık düz mantık davranacak olursak;

Onceden NETLIMITSIZ8 paketi için 49 TL ücret ödeniyordu. Adil kota limiti 15 GB ve Kota aşımı sonrası hattınız 512 Kbps ye cekiliyordu. Peki şimdi?

Aylık 54 TL ödüyoruz. Adil kota limitimiz 25 GB ve kota aşımı sonrası hattımız 1 Mbps ye iniyor.

Arada 6 TL fark var ve siz farkında değilsiniz ama yine Müşteriler kârlı bu durumda ;)
 
E

Erturk

Misafir
İnşallah artık öyle olmayacak. Bknz: http://www.haberbiz.com/guncel/turkcell-internet-agi-kuruyor.htm
Sabırsızlıkla bekliyoruz.. Hatta marmara bölgesindeki bazı çalışmaları biz yakinen takip ediyoruz.

Insallah dostum. Insallah. Ama ben yapabileceklerini pek zannetmiyorum. Neden diyecek olursanız,

En yakınınızdaki Türk Telekom binasına gidip repartitör yada santral kısımlarını bi görseniz, onları da gectim; gözle gördüğünüz ve görmediğiniz onca kablonun yeniden çekileceğini hesap ederseniz çookk zor. IMKANSIZ değil ama epey zaman alacak birşey. Şu an Türkiye'de her eve giren abone kablosu Telekom'undur :) İşte bu yuzden Turkcell, Smile, Turknet vs vs gibi firmalar hali hazırda abone kablosu olanlara hizmet vermenin daha kolay oldugunu düşünerek Telekom altyapısı kullanıyorlar. Diyelim ben hiç abone değilim internete yada telefona. Ve gidip TurkNet ten internet + telefon aldım. Müşteri nereden alırsa alsın hizmeti eger sıfırdan bir hizmet alıyorsa bütün kablolarını biz çekiyoruz. Türk Telekom'a ait oluyor yine. Buda her gecen gun şebekeyi geliştirmek oluyor.
 
E

Erturk

Misafir
Ve birde şunu soyleyeyim arkadaşlar;

Yakın bir zaman diliminde Türkiye'nin büyük bir çoğunluğunda santral olayı kalkacak ve Outdoor'lar kurulacak. Çarşıda gezerken yol kenarlarında gördüğünüz o 1-2 metrelik telefon saha dolapları artık yerini Outdoor'lara bırakacak ve her outdoor için fiber çekilecek. Buda demek oluyor ki interneti en son hızda kullanacaksınız. Yani NETLIMITSIZ8 tarifesindeyseniz en az 7.6 Mbit hat alabileceksiniz. Geçtiğimiz dönemleride göz önünde bulunduracak olursak, bence gayet iyi ilerliyoruz.

Türkiye'de önceden kaç tane veri merkezi vardı ki? Şimdi Türk Telekom metro ethernet ve uçtan uca internet kullanan abonelerine mükemmel denecek kampanyalar yapıyor. Verimerkezleri artıyor, hosting ücretleri azalıyor. Çünkü Türkiye'nin geniş bant alanındaki trafiği büyüyor. Önceden Türkiye tabanlı sunucu barındırmak ölümdü. Bir ton para giderdi. Video sitelerini bırakın, IRCD sunucularını Türkiye'de barındırmak bile büyük bir külfetti. Ama simdi?

Ben genel anlamda bahsediyorum arkadaşlar. Müşteri ilişkileri yada Finans sorunları benim alanım değil. Lakin şunuda unutmayın ki, hepimiz insanız.
 

MilliFantazi

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
3 Şubat 2008
Mesajlar
482
Reaction score
3
Konum
Rüyalardayım
merhaba. bende mesajların çoğunu okudum. herkes tellcom, uydunet, kablonet vs. alacağım diyor. araya bi' aracı daha koymaktan başka birşey değildir. sen direk ttnet'ten hizmet alırken, araya bir başka firma daha koyacaksın. Türk milletiyiz. en kalitelisini, en ucuza almak istiyoruz. şimdi bu faturam fazla geliyor diyen arkadaşlar, 4GB kotalı paket alıp ayın 30 günü günde 15 saat internete girerseniz, tabiki paketin üzerindeki fiyat gelmeyecektir. 4 veya 6 gb kim alır? akşamdan akşama ve haftasonları net'e girecek, sörf yapacak adamlar alır. ttnet ile forumlarda açılan şikayetler genellikle bu. faturam fazla geliyor. sen bağlat evine 20 veya 30 her neyse, en ucuz net paketini, sonra forumlarda upload ve download işleri yapılır diye konu aç. sen nasıl faturanın ucuz gelmesini beklersin ki?

fatura fazla gelmez. geçin NETLİMİTSİZ tarifesine. adil kullanım kotası 25GB. bu kotayı normal bir kullanıcı geçemez ki. hadi diyelim geçtin, sen 100GB kullandın. ttnet diyo ki, abi sen çok kullandın internetini, o yüzden İNTERNET HIZINI 1 MBPS'e düşürüyorum. faturan fazla gelmez kesinlikle, bir sonraki fatura dönemin başlayana kadar internet hızını yavaşlatırsın. bunun içinde bağlantı ücreti var, bilmem ne birşeylerin özel vergisi var. bunları taksitle yansıtıyorlar faturaya. türk telekomda çalışan arkadaş bilir belki. bağlantı ve diğer tüm masrafları kasada nakit ödemek istedim almadılar. bu böyledir. ttnet'ten şikayet edenleri gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum..
 
E

Erturk

Misafir
merhaba. bende mesajların çoğunu okudum. herkes tellcom, uydunet, kablonet vs. alacağım diyor. araya bi' aracı daha koymaktan başka birşey değildir. sen direk ttnet'ten hizmet alırken, araya bir başka firma daha koyacaksın. Türk milletiyiz. en kalitelisini, en ucuza almak istiyoruz. şimdi bu faturam fazla geliyor diyen arkadaşlar, 4GB kotalı paket alıp ayın 30 günü günde 15 saat internete girerseniz, tabiki paketin üzerindeki fiyat gelmeyecektir. 4 veya 6 gb kim alır? akşamdan akşama ve haftasonları net'e girecek, sörf yapacak adamlar alır. ttnet ile forumlarda açılan şikayetler genellikle bu. faturam fazla geliyor. sen bağlat evine 20 veya 30 her neyse, en ucuz net paketini, sonra forumlarda upload ve download işleri yapılır diye konu aç. sen nasıl faturanın ucuz gelmesini beklersin ki?

fatura fazla gelmez. geçin NETLİMİTSİZ tarifesine. adil kullanım kotası 25GB. bu kotayı normal bir kullanıcı geçemez ki. hadi diyelim geçtin, sen 100GB kullandın. ttnet diyo ki, abi sen çok kullandın internetini, o yüzden İNTERNET HIZINI 1 MBPS'e düşürüyorum. faturan fazla gelmez kesinlikle, bir sonraki fatura dönemin başlayana kadar internet hızını yavaşlatırsın. bunun içinde bağlantı ücreti var, bilmem ne birşeylerin özel vergisi var. bunları taksitle yansıtıyorlar faturaya. türk telekomda çalışan arkadaş bilir belki. bağlantı ve diğer tüm masrafları kasada nakit ödemek istedim almadılar. bu böyledir. ttnet'ten şikayet edenleri gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum..

++ Rep :)
 

reklamsiz

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Ocak 2011
Mesajlar
961
Reaction score
7
Hocam bence konu çok fazla uzadı..
Ben sorunumu dile getirdim ve aldım cevabımı bu kadar uzamasına gerek yoktu :)
Paket değişikliğindenmiş..
Ben ttnet ile çok az sorun yaşadım oda bunlardan bitanesi
benim anlamadığım nokta şu İŞYERİM NETLİMİTSİZ Başlangıç Paket tarifesine geçtim ilk 6 29 tl olması gerek ilk aydan daha bu kadar geldiyse ohoo :D
 

MilliFantazi

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
3 Şubat 2008
Mesajlar
482
Reaction score
3
Konum
Rüyalardayım
Hocam bence konu çok fazla uzadı..
Ben sorunumu dile getirdim ve aldım cevabımı bu kadar uzamasına gerek yoktu :)
Paket değişikliğindenmiş..
Ben ttnet ile çok az sorun yaşadım oda bunlardan bitanesi
benim anlamadığım nokta şu İŞYERİM NETLİMİTSİZ Başlangıç Paket tarifesine geçtim ilk 6 29 tl olması gerek ilk aydan daha bu kadar geldiyse ohoo :D

örnek vereyim; mahkemeye dava açtınız, ttnet'ten şikayetçiyimmmm!!! diye, 2 gün sonra sorunu anladınız, hakim bey kusura bakmayın yanlışlık oldu, diyemezsiniz.. :) böyle, içeriğini bilmeden, anlayıp öğrenmeden, araştırıp sorgulamadan "lanet olsun ttnet!" diye konular açmak, birşey kazandırmaz. birini veya bir kurumu karalamadan önce lütfen 2 kez düşünün. 10 kez ölçüp, 1 kere kesin.. saygılar.
 

reklamsiz

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Ocak 2011
Mesajlar
961
Reaction score
7
örnek vereyim; mahkemeye dava açtınız, ttnet'ten şikayetçiyimmmm!!! diye, 2 gün sonra sorunu anladınız, hakim bey kusura bakmayın yanlışlık oldu, diyemezsiniz.. :) böyle, içeriğini bilmeden, anlayıp öğrenmeden, araştırıp sorgulamadan "lanet olsun ttnet!" diye konular açmak, birşey kazandırmaz. birini veya bir kurumu karalamadan önce lütfen 2 kez düşünün. 10 kez ölçüp, 1 kere kesin.. saygılar.

usta yapma gözünü seveyim

(*)NETLİMİTSİZ Başlangıç


8 Mbps'ye kadar


Limitsiz


29,70 TL kampanyalı fiyat


59,40 TL kampanya bitimi fiyat

ee şuan ttnette paketim geçmiş gösteriyor fakat neden o kadar fazla geliyor ?
ilk 6 ay diyince ben mi anlamıyorum yoksa ilk 6 farklı bişey mi ttnete göre ?
 
E

Erturk

Misafir
Hocam bence konu çok fazla uzadı..
Ben sorunumu dile getirdim ve aldım cevabımı bu kadar uzamasına gerek yoktu :)
Paket değişikliğindenmiş..
Ben ttnet ile çok az sorun yaşadım oda bunlardan bitanesi
benim anlamadığım nokta şu İŞYERİM NETLİMİTSİZ Başlangıç Paket tarifesine geçtim ilk 6 29 tl olması gerek ilk aydan daha bu kadar geldiyse ohoo :D

İşyerim paketinde sana 4 portlu ZTE marka modem veriyorlar. Modem için aylık 4TL yada 2TL ödüyorsun. Paket değişikliği yaptığında senden özel bir vergi bedeli alınıyor. Ama bu sadece bir seferlik. Toplamda 17-18 TL olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam. Bu tutar, tarife değişikliği yaptığın ayın faturasına yansıyor. Eğer fatura çıkış tarihi sonrasında geçiş yaptıysan önceki ayın faturasına (49TL) eklenir bu ücret. Ufak tefek ücretleride eklersek normal. Ama tarife değişikliği sonrasında yine yüksek geliyorsa (ki gelme ihtimali sıfır) dediğim gibi baglı oldugunuz Telekom müdürlüğüne gitmenizde fayda var ;)

Detaylı bilgi istediğiniz vakitte size faturanıza gelen 0,5 Kuruşun bile dökümünü çıkartacaklardır.

En canlı örnek ben :)

Hattım sınırlıydı (Kardeşim kendine sınırlı yeteceğini düşündüğü için oyle actırmıs). Ben gelince haliyle kota yetmez oldu. Birde DELL 15R marka Laptop aldık. 2 ay yüksek fatura gelince sınırsıza gecelim dedik. Sınırsıza geçtiğimiz ay toplam 172 TL ödedim :)

Ama şimdi? Gözüm arkada değil cunku biliyorum ki; Sınırsız hat için 54 TL, Bilgisayar için 40 TL ödeyecegim. Aylık 95 TL geliyor simdi :)
 

Loi

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Kasım 2006
Mesajlar
6,192
Reaction score
44
Konum
localhost
Insallah dostum. Insallah. Ama ben yapabileceklerini pek zannetmiyorum. Neden diyecek olursanız,

En yakınınızdaki Türk Telekom binasına gidip repartitör yada santral kısımlarını bi görseniz, onları da gectim; gözle gördüğünüz ve görmediğiniz onca kablonun yeniden çekileceğini hesap ederseniz çookk zor. IMKANSIZ değil ama epey zaman alacak birşey. Şu an Türkiye'de her eve giren abone kablosu Telekom'undur :) İşte bu yuzden Turkcell, Smile, Turknet vs vs gibi firmalar hali hazırda abone kablosu olanlara hizmet vermenin daha kolay oldugunu düşünerek Telekom altyapısı kullanıyorlar. Diyelim ben hiç abone değilim internete yada telefona. Ve gidip TurkNet ten internet + telefon aldım. Müşteri nereden alırsa alsın hizmeti eger sıfırdan bir hizmet alıyorsa bütün kablolarını biz çekiyoruz. Türk Telekom'a ait oluyor yine. Buda her gecen gun şebekeyi geliştirmek oluyor.

TürkTelekom binası ile aramda 50 metre var ve çalışanlarla aramda iyi zaman zaman gidiyordum. Ne demek istediğini iyi anlıyorum ancak TT Türkiyede bir tekel ve bunun kırılması şart. Aksi halde senin cüzi artış dediğin rakamlar sayesinde soyulmaya devam edeceğiz. Sana göre öyle olmayabilir ama bana göre öyle.. TT bu ara çok fazla abarttı gerçekten çok fazla abarttı.
 

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
27 Ağustos 2010
Mesajlar
3,114
Reaction score
100
Konum
Kocaeli
Beden yaşı 28 ama zeka yaşı sanırım 0-6 grubuna dahi girmiyor...

Bizde ttnet çalışanları için aynılarını düşünüyoruz malesef...


Siz burda ne güzel anlatmışsınız, ama ben müşteri temsilcisine bağlanıp bunları öğrenebilmem için 1 saat hatta beklemem akabindeki yarım saattede derdimi anlatmam gerekiyor.

Her sorun içinde kalkıp merkeze gidemeyizki?

Modemde sorun oldu geçenlerde de, internet 1dk bağlı kalmıyor sürekli kopuyor.

Aradık müşteri hizmetlerini, baya bi fikir üretti karşımdaki arkadaş, denedik hepsini ama çözüm bulamadık. Modemi resetliyim mi diye sordum, 15dk anlattı bana şöyledir böyledir, modemle alakası yok diye...

3 gün boyunca nete giremedim, 2 defa eve servis geldi çözüldü hata diye kayıt alınmış halbuki benim evime gelen giden yok.

En sonunda arkadaş geldi, modeme reset atcaz dedi! Onuda beceremedi, içine etti ayarların, yeni işe başladım vsvs dedi, size bir adres vericem orda modeme reset attırabilirsiniz dedi.

Ben kendim attım daha sonra halloldu (airties rt211 modemler arada bir reset istiyor, ttnet yerine airtiesi ararsanız daha iyi olur telefonda anlatıyorlar nasıl reset atcağınızı, bilginiz olsun arkadaşlar)
 

erdinet

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Mart 2010
Mesajlar
154
Reaction score
1
arkadaşlar ben de geçen gün ttnet 8mbit limitsiz pakete üye oldum 100 lira fatura ödeyeceğim ama hızım çok yavaş 256kbps bile değil aradım söyledim burada alt yapı çalışması varmış o yüzden hızım düşükmüş çalışma ne zaman bitecek bilmiyorlar resmen üç kağıtçı bunlar ayrıca tarife değişikliği benim bildiğim ücretsiz abone olurken öyle söyledi görevli 2mbit sınırsıza üye olcaktım ama sistemde öyle bir hız görünmüyor sanırım kaldırmışlar 1mbit 2mbit 4mbit hızlar görünmüyor en düşüğü 8mbit ve çoğunda adil kullanım kotası denen saçma uygulama var...
 

Gookhan

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Ağustos 2005
Mesajlar
1,040
Reaction score
6
Konum
Ardeşen
İlk mesaj ile aynı durumdayım. 81.75 TL geldi. Şok oldum.
Henüz fatura özeti gözükmüyor. Tivibu gibi bir servise de üye değilim.
Akıl mantık almıyor, telekom seni sesli sövüyorum.
 

sonefsane

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Ocak 2011
Mesajlar
93
Reaction score
3
Konum
Şükrü Saraçoğlu
Ertürk Ben Tüm Samimiyetimle Söylüyorum Basvurmadığım Yer Kalmadı Bu Bilgisayar Sorunu İçin Kimse Kale Almıyor Her Teli Acan Müşteri Hizmetlerine Anlatmaktan Rüyalarıma Girmeye Basladı Şikayetlerim.
Madem Söylediğinizde Israrcısınız Ve Doğruları Söylediğinizi İddaa Ediyorsanız Benim Sorunu Cözün Adsl Numaramıda Verebilirim..
Eğerki Dediklerinizde Doğru İseniz Ve Cözerseniz Söz Veriyorum Binler Özür Dileyecem Sizden Eğer Ki Değilseniz O Zaman Lütfen Gelipte TTNETİ Savunupta Sizde Sadece Calısan Olarak İnsanların Bedduasını Almayın..
Bana Bu Konuda Ücretsiz Destek Verecek Avukat Bulursam TTNETİ Mahkemeye Verecem Vallahi Tazminat Manyağı Yaparım Onları Cevabınızı Bekliyorum
 

reklamsiz

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Ocak 2011
Mesajlar
961
Reaction score
7
arkadaşlar ben de geçen gün ttnet 8mbit limitsiz pakete üye oldum 100 lira fatura ödeyeceğim ama hızım çok yavaş 256kbps bile değil aradım söyledim burada alt yapı çalışması varmış o yüzden hızım düşükmüş çalışma ne zaman bitecek bilmiyorlar resmen üç kağıtçı bunlar ayrıca tarife değişikliği benim bildiğim ücretsiz abone olurken öyle söyledi görevli 2mbit sınırsıza üye olcaktım ama sistemde öyle bir hız görünmüyor sanırım kaldırmışlar 1mbit 2mbit 4mbit hızlar görünmüyor en düşüğü 8mbit ve çoğunda adil kullanım kotası denen saçma uygulama var...

ya hocam 1mbit iken 8mbit'e geçtim böyle bir ücret alınmadı hiç anlamıyorum. şimdi nerden çıkıyor bu! ama pazartesi telekoma gideceğim..
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst