zamanında brezilya da yasakladı yanlıs hatırlamıyorsam, bir mankenin görüntüleri yayınlandı diye. nasıl ki biz sitemizde atatürk'e küfür videosu yayınlarsak bizim sitemiz kapatılacağı gibi, youtube'da da bu yapılırsa kapatılması gayet doğal. bazen Türkiye'de yasayan insanlara inanamıyorum. bir video sitesi kapandı diye Atatürk'e yapılan hakareti görmezden geliyorsunuz. yok rezillikmis de, yok sansürmüs de. bu kadar mail atıldı, videoyu kaldırmayan youtube'un hiç suçu yok öyle mi? Türk adaleti gerekeni yapmıstır, kendisini tebrik ederim. yasa bellidir, Atatürk herseyin üzerindedir. ben baska bir sey de bilmem. dünya basını ne der diyenlere de: yabancı ezikliğin devam etsin, eğer bu iran gibi olmaksa ben 1000 kere iran olmaya da hazırım. yeter ki hassas konularda laf atılmasın. atılırsa da böyle cevabı gelir.
not: bence buna ek olarak, youtube yöneticileri hakkında Atatürk'e hakaretten ötürü dava açılmalıdır. kesinlikle ayrım istemiyorum, cezaları neyse çeksinler. diyebilirsiniz haberleri olacak mı, kim takar bizi diye; umurumda değil, ceza davası açılmasını istiyorum.
not: bence buna ek olarak, youtube yöneticileri hakkında Atatürk'e hakaretten ötürü dava açılmalıdır. kesinlikle ayrım istemiyorum, cezaları neyse çeksinler. diyebilirsiniz haberleri olacak mı, kim takar bizi diye; umurumda değil, ceza davası açılmasını istiyorum.