Bende destekliyorum çünkü;
Türkiye laiktir, Türkiye demokrasi ile yönetilir, biz demokrasinin gücüne inanıyoruz, demokrasiye saygılıyız diyip, demokrasinin gereklerini yerine getiremeyen, kendi düşüncesi haricinde başka düşüncelere saygı gösteremeyen, demokrasiyi sadece kendi düşünce biçimi olarak sayan (benim düşüncemden olanlar demokrattır, diğerleri banane?!), bunca yıllık cumhuriyetin sadece siyasi olarak yenilgiye uğramalarından dolayı yıkılacağını sananların, her zaman söylediğim gibi okumaktan yoksun, kendi düşünceleri olmayan sadece birilerinin bağırışlarına OKEY! diyenleri görmek için birebir bir miting.
Ha bende katıldım evimden mitinge çünkü genel olarak orada söylenenlerin aynılarınıda yani Türkiye laiktir laik kalacak, ülkemi sevmeyen gitsin gibi şeyleri bende diyorum
Ama çokta kızıyorum, çünkü konunun bu olduğu bir mitingde siyasi partilerin propagandalarının ne işi var yahu? Bu kadarmı saçmalık olur? Erdoğan şayet bu ülkeye zarar getirecek birisi ise sadece bunu anlayan A,B,c,D partilerimidir? Buna milletimizin sesi bu diyerek yaklaşmalı, buna ciddi anlamda önyargısız, siyasi çıkarlar gözetmek sızın katılmak gerekir yoksa ben oradakilerin ne cumhuriyete ne demokrasiye inandıklarını sanmıyorum, çünkü daha bu değerlere saygılı olamıyorlar.
Konu dışı biraz ama, senelerce avrupanın her tarafını gezmiş, amerikada uzun yıllar yaşamış dünya kültürleri konusunda çok araştırma yapmış bir belediye yetkilisi ile görüşüyorum (belediye müşterilerimizden) adam diyorki ben sadece çıkar siyasetini Türkiyede gördüm, nerede ticari olarak kayba uğramış veya ticari kaygıları bulunan birileri varsa siyasete giriyor biryerlerde birşeyler kapabilmek için, nerede insan gücüne ihtiyaç duyan varsa siyasete giriyor çünkü bizim milletimiz söyleneni anlamadan alkışlamasını çok seviyor diyor bu söyledikleride Almanyanın bir kenti ile bizim bir kentimizin kardeş kent projesinde söyleniyor yani milletimize ve milletimizi bu hale getirenlere tebrikler : )